Sunday, 1 November 2015

Kivunhoito & Lymfaterapia - sertifioidusti tyytyväisimmät asiakkaat

Pimeys on vallannut ympäristön. Eilen Halloweeni hirviöt riekkuivat kaduilla ja haudoilla loisti kynttilöiden meri. Elämme vuoden pimeintä aikaa. Nyt jos koskaan on tarpeen sytytellä valoja, nauttia aamulla kirkasvalohoidosta ja seurustella innostavien ihmisten kanssa. Kaamokseen täytyy saada puhtia!

Aamun sanomalehti sai hymyn huulilleni. Uusimaa-lehdessä julkaistiin tänään sivun kokoinen mainos, jossa Suomen Yritysvaliot julkisti vuoden 2015 Porvoolaisten yritysten asiakastyytyväisyystasoa. Suomen Yritysvaliot Oy on haastatellut puhelimitse 375 sattumanvaraisesti valittua porvoolaista kuluttajaa. Haastateltavat arvioivat vain sellaisia yrityksiä, joista heillä on omakohtaisia kokemuksia viimeisen vuoden ajalta. Arvosteluasteikko, joka kuvasi kunkin omakohtaista kokonaistyytyväisyyttä oli 1-5 (1= huonoin ja 5= paras arvosana). Oikeuden sertifiointiin saivat vain ne yritykset, joiden arvosanojen keskiarvo oli vähintään 3,6. Yritykset eivät voineet vaikuttaa tutkimuksen tuloksiin tai kysymysten asetteluun millään tavalla. Porvoossa tämän "Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat 2015" - sertifikaatin sai 60 toimijaa, joista Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin oli ainoa puhtaasti terveydenhoitopalvelualaan kuuluva yritys. Sertifikaatti on tulossa postitse, mutta edustaja kertoi puhelimitse, että yritykseni sai arvosanaksi 4,6 ! (VAU!)

Haluan lämpimästi ja nöyrästi kiittää asiakkaitani / potilaitani luottamuksesta ja arvostuksesta. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että aito välittäminen ja ammattitaito sekä kokemus on välittynyt työssäni ja olette arvioineet sen hyväksi palveluksi. Hoitotyö on vuorovaikutusta, jossa  asiantuntijuuden jakaminen sekä potilaan arvostus ovat hoitosuhteen perusta. Kiitos kaikille, tästä on hyvä jatkaa!

Kiitos ja kumarrus!2 comments: