Sunday, 8 September 2019

Lääkkeetön kivunhoito - Arctic Vitality Plan

Viimeaikoina olen saanut mielettömästi uusia "työkaluja" kivun hoitoon ja ennen kaikkea uusia oivalluksia! Kaikki perustuu biokemiaan, fysiikkaan ja kehon normaaliin toimintaan. Solujen kykyyn uusiutua ja korjata syntyneitä epätasapainotiloja ja vaurioita. Uskomatonta, mutta totta!

Solut ovat elämämme perusta ja pienempiä toimintayksiköitämme. Solut käyttävät ravintoaineita, happea ja vettä, jotta ne jaksavat suorittaa tehtäväänsä. Solut puhdistavat, tuottavat energiaa, puolustavat ja korjaavat vaurioita. Solut tarvitsevat tähän kaikeen ennen muuta luontaisia, elinvoimaisia ja puhtaita ravintoaineita. Solut jakautuvat jatkuvasti ja monistuvat. Tämä on perusta elämän jatkumiselle! Miten me hoidamme solujamme? Oletko koskaan kuullut lääkärin tai hoitajan puhuvan tästä sinulle?

Kun solut voivat huonosti, sinä sairastut tai terveytesi ainakin järkkyy. Tavallisesti oireisiin määrätään lääkettä. Kipulääkkeet (myös valtaosa muista lääkkeistä) ovat siis oirehoitoa. Tärkeämpää kuin oireen hoito on selvittää oireen (kivun) syy ja syntymekanismi. Vain vaikuttamalla syyhyn voimme saada aikaan muutosta ja palauttaa terveyden. Kun paneudumme syyn etsimiseen päädymme yleensä aina solutasolle. Solun hyvinvointiin ei ole lääkettä! Solu tarvitsee hyvää ja elinvoimaista ravintoa ja aikaa uusiutuakseen ja toipuakseen.

Jokainen nautittu ravintoaine vaatii oman entsyyminsä, joka hoitaa oman tehtävänsä ruoansulatuksessa, solun suojana ja ravintoaineiden imeytymisessä soluun. Osa entsyymeistä toimii aktiivisesti kivun säätelyssä. Myös kuona-aineiden poistuminen tarvitsee entsyymejä. Solulla on oma aineenvaihdunta aivan kuten kehollamme.

Prostaglandiini-rasvahapot vaikuttavat tulehdusreaktion ja kivun syntyyn. Tätä prosessia hillitään tulehduskipulääkkeillä. Valitettavasti tulehduskipulääkkeillä on haittavaikutuksia. Pelätyin niistä on vatsa-suolikanavan verenvuoto. Samaa entsyymiä kuin kipulääkkeet, sisältää yllättäen Noni-hedelmä. Sen sisältämät yhdisteet estävät ns COX2-entsyymiä tekemästä arakidonihaposta prostaglandiineja. Noni toimii siis samalla tavalla kuin tulehduskipulääke, varsinkin yhdistettynä puolukkaan. Kun samalla kertaa nauttii hyviä rasvahappoja, joiden omega-pitoisuudet ovat optimaaliset ja hyvässä suhteessa toisiinsa, saadaan lisää tulehdusta hillitsevää vaikutusta. Eli ruoka-aineilla voidaan hoitaa kipua! Skeptikot älähtävät! Mutta, neuvon kokeilemaan! Et menetä mitään!  

Noni-hedelmä
Edellä mainitun asian olen ilokseni saanut todeta toimivan hyvin! Fibromyalgia ja migreeni potilaat ovat voineet vähentää ja osa jopa lopettaa lääkityksensä. He elävät oireettomasti ja ovat saaneet energiaa ja elinvoimaa! Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tutustua kotimaisen yrityksen Arctic Vitality Planiin. Se on ohjelma, jolla luonnon omilla, elinvoimaisilla antimilla voidaan tukea solujemme hyvinvointia, vähentää kipuja ja muita elämää haittaavia oireita. Ohjelma on kaikkien saatavilla! Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat kuulla olisiko Arctic Vitality Planistä apua sinulle tai läheisellesi, niin ole yhteydessä. Kerron mielelläni lisää! Terveyden palauttaminen ja kohentaminen on sydämeni asia!
  


1 comment: