Sunday, 29 May 2011

Uusi aluevaltaus

Nyt se alkaa, Sairaanhoitopalvelu-Leena astuu blogi-aikaan. Nähtäväksi jää millaiseksi sivut muotoutuvat. Toivon, että voin tuoda tuulahduksen empatiasta ja välittämisestä arjen kiireeseen. 26-vuotisen hoito urani aikana olen tavannut ja kokenut erilaisia asioita ja kohtaloita. Tärkein opetus on ollut : Jokainen on ainutlaatuinen ja tärkeä! Sairaanhoitajana koen, että tärkeintä on luoda hoitotilanne, jossa hoidettava kokee, että häntä arvostetaan, kunnioitetaan ja kuunnellaan. Jokainen meistä haluaa tulla kuulluksi ja ymmärretyksi!
Lupaan blogissani kertoa ajatuksia, ideoita ja vinkkejä hyvinvointiin. Erityisosaamisalueeni on kivun hoito ja lymfaterapia eli kaikenlaisten turvotusten hoito. Näihin liittyen kerron jatkossa hyvistä hoitokokemuksista ja -käytännöistä. Aiheeseen voi tutustua lähemmin kotisivuillani www.sairaanhoitopalveluleena.com.
Jokainen päivä on lahja niin myös huominen, jolloin saan taas aloittaa viikon työt vastaanotollani ihanien ihmisten parissa. Palaillaan!!

1 comment:

  1. Tervetuloa blogiaikaan, Leena! Mielenkiintoista seurata, mitä kaikkea uutta kivunhoidon ja muun hoitotyön arjesta ja innovaatioista meille tuletkaan jakamaan!

    ReplyDelete