Sunday, 11 December 2011

Joulumietteitä

Pimeys on jo laskeutunut ja päivät tuntuvat tosi lyhyiltä. Elämme vuoden pimeintä aikaa, mutta onneksi jouluvalot tuovat maisemaan kaivattua lämpöä ja lohtua, odotusta jostain valoisammasta ajanjaksosta. Sydämen valosta voi sen sijaan nauttia jokainen joka päivä niin halutessaan. Positiivinen ajattelu, toisten ilahduttaminen ja pienistä arjen helmistä nauttiminen on elämän suola! Itse olen kuluneella viikkolla saanut monta hyvää uutista, joista vähäisin ei suinkaan ollut esikoiseni kihlautuminen, jota olen illalla menossa juhlistamaan. Odotan tätä tilaisuutta ja tapaamistamme lämmöllä ja kiitollisuudella. Tuntuu kuin äitinä olisin saavuttanut taas yhden tärkeän virstaanpylvään.

"Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä aina vain varrota perille pääsyä.", lukee uudessa vuoden 2012 ajanvarauspäivyrissäni. Itse olen kovasti nauttinut koko vuoden 2011 ajan taipaleestani yrittäjänä Sairaanhoitopalvelu-Leenassa. Kiitollisena ja nöyränä toivon saavani jatkaa tätä arvokasta työtä kipupotilaiden ja turvotuksesta kärsivien potilaiden hoidon parissa. Potilaat, verkostojen kautta tutuksi tulleet muut hyvinvointialan yrittäjät, kurssitoverit, yhteistyökumppanit ja ennen kaikkea ystävät ja perheeni ovat minulle todella tärkeitä voiman ja innostuksen lähteitä. Kiitos kaikille teille, juuri teidän ansiostanne olen tänäänkin onnellinen.

Parin viikon kuluttua rauhoitun joululoman viettoon lähimmäisteni seurassa. Uutta toimintaa vuodelle 2012 lähdetään Sairaanhoitopalvelu-Leenassa suunnittelemaan vuoden alusta. Jos sinulla, hyvä blogin lukija, on ideoita, ajatuksia tai toiveita Sairaanhoitopalvelu-Leenan toiminnan kehittämiseksi, ota rohkeasti yhteyttä ja vinkkaa minulle ajatuksiasi. Nykyistä toimintaa pääset katsomaan sivulta www.sairaanhoitopalveluleena.com ja yhteydenotto sivulta voit laittaa palautetta. Kiitän siitä jo etukäteen, sillä kaikki palaute on arvokasta!

Toivon blogin lukijoille oikein rauhaisaa joulun odotusta! "Kun me teemme parhaamme, emme milloinkaan tiedä, millainen ihme tapahtuu omassa tai jonkun muun elämässä."

No comments:

Post a Comment