Sunday, 14 April 2013

Hoitaja hoidettavana

Pitkät työpäivät vaativat veronsa ja välillä täytyy huoltaa myös itseään. Kuluneella viikolla olen nauttinut hoidettavana olemisesta ja ammentanut voimaa sekä fyysisistä että henkisen puolen hoidoista. Näin aikuisen ikään ehtineenä on hyvä muistaa, että kehomme ja mielemme vaativat huoltoa. Vertaan usein kehon huoltoa auton huoltoon. Vanhempi, monta kilometriä ajeltu auto, vaatii vuosittaiset huollot ja katsastukset, jotta sillä saa ja voi ajaa turvallisesti. Kehoamme emme aina "muista" vuosihuoltaa. Havahdumme asiaan vasta sitten, kun kehomme oireilee tai sairastuu.

Ah, sitä autuaallista oloa, kun veri virtaa voimakkaasti kudoksissa ja lymfanesteet kulkeutuvat kudoksista vähentäen lihasten väsymistä ja tiukkuutta. Olen taas saanut nauttia ystäväni Eevan tehokkaasta LPG-käsittelystä, jonka jälkeen keho tuntuu todella kevyeltä ja virkistyneeltä. Hoitojen tehoa lisäsi puolisoni tekemä niska-hartia hoito PhysioTouchilla, minkä jälkeen laitoimme vielä kinesioteipit hartioille ja äksyilevälle oikealle olkapäälleni.

Lauantaina tutustuin hurmaavaan ja asiantuntevaan kosmetologiin, Kristinaan, jonka taitavissa käsissä koin kasvojen nuorentumisen sekä mielen ja kehon syvän rentoutumisen. Kaunis hoitola, Beautiful Wellness, sijaitsee idyllisessä Vanhassa Porvoossa "sinisen portin" takana. Tämä on elämys ja kokemus, jota voin lämpimästi suositella! Pisteenä I:n päälle, mikä voisi naista paremmin piristää kuin shoppailu?! Lauantain kauneushoidon päätteeksi suunnistin kaupungille ja mukaani kotiin lähti uusi kevät takki, kävelykengät ja pusero. Uusilla vermeillä on hyvä mennä luennoimaan hoitajille tulevalla viikolla Helsingin Marskiin.
Beautifull Wellnes
Yrityskuvalehti kevät 2013

Henkistä enrgiaa ja latautumista saan lukemisesta. Rhonda Byrnen kirja, Taikavoima, on innostanut minua tekemään kiitollisuusharjoituksia ja täytyy sanoa, että se toimii. Viikolla saamani ylinopeusrikesakko ei tunnu enää pahalta vaan pikemminkin päinvastoin, sillä sen tarkoitus on taata turvallisempi liikennekäyttäytymiseni jatkossa. Ajatuksen voima on suuri! Toinen ajatuksia herättänyt kirja, jonka luin loppuun, on verisuonikirurgi, Taija Sompin teos Parantavat rasvat. Taija puhuu asiaa ja olen vakuuttunut siitä, että hänen ideologiansa on paljon vankemmalla pohjalla kuin esim. THL:n ylilääkäri Erkki Valtiaisen kanta. Tästä löytyy oiva YouTube video.
Olet sitä mitä syöt, pitää hyvin paikkansa. Itse herkuttelin tänään salaatilla, parsa- ja kukkakaalilla sekä kesäkurpitsapaistoksella. Kyytipojaksi ihanaa lämmintä ja tuoksuvaa valkoista teetä.

Nyt kun olen saanut ajatukset koottua, lähden vielä pienelle sauvakävelylenkille nuuhkimaan orastavaa kevättä! :)

No comments:

Post a Comment