Sunday, 17 April 2016

H.Mirandan ohje: Ota kipu haltuun

Täpinöissäni tässä tönötän, sillä huomenna alkaa kaksipäiväinen tiivis koulutus- ja valmennusohjelma Kööpenhaminassa. Minulla on ilo ja kunnia lähteä muutaman verkostomarkkinointi kollegan kanssa opintomatkalle, jossa meitä henkilökohtaisesti sparraa, valmentaa ja mentoroi "gurumme" Jannie Bak. Odotan matkaa ja sen antia suurella innolla.

Samalla innolla tapasin 1.4. kivunhoidon saralla kunnostautuneen suomalaisen lääkärin ja kiputukijan  Helena Mirandan. Olen todella kiitollinen siitä, että hän uhrasi yhden aamupäivänsä tutustuakseen minun yritykseni toimintaan ja käyttämiini kivunhoitomenetelmiin. Helena on kirjoittanut hyvän kirjan lääkkeetömistä kivunhoito menetelmistä. Kirjan nimi on Ota kipu haltuun.
Tässä kirjassa Helena tarjoaa moderneja, lääkkeettömiä, keinoja kivun hallintaan. Ohessa Helenan sivuilta kopioitu kuva, joka selittää kirjan sisällön pääpiirteittäin:

Helenan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Kroonisen kivunhoidon jäävuoren huippuna näkyy potilaiden ahdistus, tyytymättömyys, pelko ja huoli. Usein syödään lääkkeitä, odotellaan passiivisesti tilanteen korjaantumista ja/tai jotain leikkausta tai toimenpidettä. Huipun alla tapahtuu ja tulee tapahtua paljon muutakin, jotta kipu saadaan oikeasti haltuun ja hallintaan. Silloin tarvitaan ennen kaikkea Helenan kuvaamia moderneja työkaluja kivunhallintaan! Suosittelen kaikille kipupotilaille lämpimästi Helena Mirandan kirjoittaman kipukirjan lukemista! Ota kipu haltuun!

No comments:

Post a Comment