Sunday, 10 April 2016

Sinun aikasi on arvokasta!

Aurinkoinen sunnuntai on houkutellut ulos liikkumaan! Voiko päivää viettää paremmin, kuin suorittamalla hyötyliikuntaa pihatöissä rakkaimpiensa kanssa? Kylläpä siitä tulee energinen ja hyvä olo! Kivut ja murheet väistyvät taka-alalle, kun saa tehdä mukavia asioita ihanien ihmisten kanssa!
Saman tunteen koin torstain, kun olin sponsorini Lean kanssa pitämässä LifeWave-esittelyä Pertunmalla. Suurkiitos Pertun Pirtin ihanalle emännälle esittelytilasta  ja mukavasta tapaamisesta! Saimme jälleen kerran kokea fototerapian ihmeellisen voiman, kun erään osallistujan olkapääkipu ja liikerajoitus hävisivät muutamassa minuutissa! Olen onnellinen, että olen saanut tutustua tähän huippu terveysteknologian itsehoitomenetelmään, joka on tutkittua ja patentoitua.

Kipusairaanhoitajana katson velvollisuudekseni levittää tällaista hyvää tietoa mahdollisuudesta käyttää ja kokea nopeavaikutteista, lääkkeetöntä kivunhoitoa! LifeWave on valinnut tuotteidensa jakelutavaksi verkostomarkkinoinnin. Verkostomarkkinointi tunnetaan edelleen huonosti Suomessa. Kyseessä on yksinkertainen ja pieniriskinen yrittäjyysmuoto. Se on ennen kaikkea moderni tapa tehdä liiketoimintaa. Jakelutapana se on erinomainen, koska lähes me kaikki käytämme internettiä päivittäin. Tanskalainen verkostomarkkinoinnin ammattilainen Jannie Bak, on kirjoittanut verkostomarkkinoinnista kirjan, joka on ilmestynyt suomenkielellä (2016, Marjatta Nissinen).
Jannie Bak 2016


Lainaan Jannien kirjasta otteen: " Asenteemme ratkaisee kaiken ja me kaikki voimme oppia todella paljon toisiltamme, jos vain sallimme itsellemme sen, että jaamme sen tiedon ja opin, jota meille kertyy matkan varrella." "Ei ole minulta pois, kun sinä menestyt - eikä ole sinulta pois, kun minä menestyn" " On päivänselvää, että kaikille riittää osansa, joten jaa, jaa!"

Kipusairaanhoitajan vastaanotollani voin hoitaa rajallisen määrän potilaita. Tarjoamalla ihmisille mahdollisuutta hankkia itse netin kautta lääkkeettömiä kivunhoitoon tarkoitettuja fototerapia tuotteita, voin auttaa suurempaa joukkoa auttamaan itseään ja läheisiään. Koska elämme Suomessa taloudellisesti karuja aikoja, voimme myös edistää työllistymistä verkostomarkkinoinnin kautta ilman suuria taloudellisia sijoituksia ja niihin liittyviä riskejä. Tässä on siis itua!

Sinun aikasi ja myös minun aikani on arvokas. Sinulla ja minulla on mahdollisuus valita, miten oman aikamme käytämme. Kun illalla menemme nukkumaan, meillä on yksi päivä vähemmän siinä tiimalasissa, joka laskee elämämme päivät. Oletko tietoinen ajasta? Elämmekö toivomamme elämäntavan mukaan? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä, nyt jos koskaan voit aloittaa tekemään elämästäsi omasi!

No comments:

Post a Comment