Sunday, 14 April 2019

Kokemuksia lääkkeettömästä kivunhoidosta

Kylläpä aika rientää. Edellisestä blogitekstistäni on jo aikaa. Täytyy varmaan todeta, että kun elämässä on paljon aktiivisuutta, vauhtia ja toimintaa niin päivät menee kuin siivillä, eikä saa kaikkea tehtyä mitä haluaa tai on suunnitellut. Mutta, onneksi päivät eivät ole päällekkäin vaan peräkkäin!

Viikolla olen saanut kaksi iloista uutista koskien lääkkeetöntä kivunhoitoa. Molemmat tapaukset liittyvät X-39 -terveysteknologian eli lääkkeetömään kantasolujen tuotantoa aktivoivaan hoitoon. Tästä aiheesta voi lukea enemmän aiemmasta blogitekstistäni. Tää on todellakin huippujuttu!

Ensimmäinen tapaus on seniori-ikäinen rouva, joka kärsii pahan osteoporoosin runtelemasta selkarangasta. Selän köyristyminen on estänyt sängyssä nukkumisen jo vuosia. Tuolissa nukkuminen ei ole fysiologian mukaista ja mm.se on aiheuttanut henkilölle voimakkaan alaraajaturvotuksen. Nyt kuukauden X-39-laastarin käytön jälkeen, rouva on pystynyt kivun lievittyessä nukkumaan yöt vuoteessa ja alaraajaturvotus on vähentynyt dramaattisesti. Upeaa! Tätä teknologia on parhaimmillaan! Toimivaa, tehokasta, turvallista ja ilman sivuvaikutuksia, koska hoito on lääkkeetöntä!   

Toinen henkilö on pahan nivelrikon takia pitkään syönyt särkylääkkeitä ja saanut niistä ajoittain vatsakipuja ja muita sivuvaikutuksia. Hänkin on kuukauden ajan käyttänyt X-39-laastaria ja kertoi minulle kuluneella viikolla voivansa hyvin. Hän ei ole tarvinnut ainuttakaan kipulääkettä moneen viikkoon! VAU!

Epäilijät pitäköön epäilyksenä, mutta omakohtaisella kokemuksella voin täysin allekirjottaa ja uskoa edellä kertomani. Vuonna 2013, kun en vielä ollut perehtynyt lääkkeettömiin hoitohin, kärsin itse 5 kk jatkuvasta iskias-tyyppisestä hermokivusta. Silloin ensimmäisen kerran minulle kerrotiin LifeWavin- huipputeknologiasta. Hämmästykseni oli suuri ja iloni rajaton, kun 5 kk kestänyt kipuni, jota olin yrittänyt hoitaa kaikilla osaamillani tavoilla, loppui tunnissa! Silloin ei vielä ollut X-39-tuotetta edes käytössä. Se lanseerattiin vasta tammikuussa 2019. Uusi aikakausi on alkanut!

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete