Sunday, 26 May 2019

Sammuta matala-asteinen tulehdus ja parane

Koko elämä on seikkailua ja kaikkea täytyy kokeilla! Suomalainen ei usko ennen kuin näkee! Vain etsivä löytää! Tuleen ei saa jäädä makaamaan! Kaikki on mahdollista vain taivas on rajana! - Tällaisia ajatuksia korvieniväli suoltaa usein. Olen siis ihan tavallinen Maija Meikäläinen. Silti olen jotain ihan uniikkia, ainutlaatuista ja ainutkertaista ja niin olet sinäkin! Kukaan meistä ei ole samanlainen! Siksi meitä ei tulisi koskaan hoitaa samalla kaavalla, kun me syystä tai toisesta sairastumme. Sinä ja minä olemme paljon muuta kuin diagnoosimme ja vaivamme, joita tänä päivänä hoidetaan samoilla ohjeilla käypähoitosuosituksiin nojaten. MITEN se voi olla mahdollista?

Jo muutama vuosi stten tiesin sairastuvani lähivuosina infarktiin. Olin käynyt pari kertaa EIS-skannauksessa, jossa tämä kävi ilmi. Suomessa tutkimusta ei vielä käytetä sen verran, että lääkärit uskoisivat tulokseen. Minua ei siis uskottu, koska sydänfilmi ja rasituskoe eivät näyttäneen mitään tähän viittaavaa. Jo vuonna 2016 epäilin, että minulla on matala-asteinen tulehdus. Kuitenkaan kukaan lääkäri ei puhut tästä minulle mitään. Ei edes silloin, kun huhtikuussa 2017 olin toipumassa sydäninfarktista ja pallolaajennuksesta. Olen itse tehnyt "tutkimustyötä", pyytänyt laboratoriotestejä ja analysoinut elämätapahtumiani ja niiden tuomia fysiologisia muutoksia. Olen 100% varma, että sairastumiseni syynä on matala-asteinen tulehdus.

Hyvä opas aiheesta!
Onneksi tietoa on saatavilla! Nyt olen matkalla kohti terveempää tulevaisuutta. Meillä kaikilla on mahdollisuus ottaa ohjat omiin käsiin ja aloittaa hyvinvoinnin vallankumous. Jos olet kiinnostunut tulehdusta ehkäisevästä elämäntavasta, voin antaa Sinulle monta hyvää vinkkiä! Kyseessä on siis elämäntavan muuttaminen ja kokonaisvaltainen matala-asteisen tulehduksen hoito-ohjelma. Siihen kuuluu seuraavia osa-alueita: ravinto, tukiravinteet, liikunta, jooga, meditaatio, luontokokemukset, läheisyys, suoliston bakteeritasapaino ja vaikutteita muista, kuten esim. intialaisesta terveyskulttuurista. Tämän listan luettuasi ymmärrät, miksi lääketiede ei "osaa" eikä sitä kiinnosta matala-asteisen tulehduksen hoito. Siihen ei ole olemassa lääkettä!  

  Matala-asteinen eli hiljainen tulehdus löytyy tyypillisesti vanhenemisen ja tavallisempien sairauksiemme, kuten lihavuus, diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet, yms. taustalla. Se on tavallinen ongelman ydin myös kroonisten kipujen taustalla. Ottamalla oman elämän ohjat käsiimme ja panostamalla ongelman syyn hoitoon, voimme parantua ja voida hyvin! Ensimmäinen askel on vaikein eli ryhtyä sanoista tekoihin! Tsemppiä!


 

1 comment: