Sunday, 18 March 2012

Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin

Päässä kuhisee ajatuksia, tekisi mieli sanoa, että "on kuin suuren urheilujuhlan tuntua!" Olen suuren ponnistuksen loppusuoralla, mutta toisaalta myös lähtöviivalla. 12.2. pohdin blogikirjoituksessani uuden, tulevan toiminnan suuntaa ja nimeä. Nyt nämä palikat ovat loksahtaneet paikoilleen tähän palapeliin. Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt Sairaanhoitopalvelu-Leenan aputoiminimeksi Kivunhoito & Lymfaterpia Leena Vallin, JESS! :)))) Toimitilani WSOY-talossa ( Mannerheiminkatu 20 Porvoo) on remontoitu ja kaunis hopeanharmaa nimikyltti oven vieressä näyttää kutsuvalta. Minulle se symbolisoi urheilukilpailun voittomitalia.

Tulevasta (ja siis tietysti jo olemassa olevasta) toiminnasta voi lukea enemmän Yrityskuvalehden artikkelista, joka löytyy linkistä: http://www.yrityskuvalehti.com/ykl/terveys/fysioterapia/kivunhoito-lymfaterapia-leena-vallin/.


Tehokas kivun ja turvotuksen hoito nopeuttaa kuntoutusta
Nyt suunnittelen tulevia toimitilan avajaisia, jotka ovat enemmänkin sellaiset mini-messut. Avajaiset järjestetään keskiviikkona 4.4. 2012 klo. 16.00 - 18.30. Ohjelmassa on mukavien asiantuntija yhteistyökumppaneitteni tietoiskuja. Mukana siis edustaja Healthy Life Devices Oy:stä (www.healthylifedevices.com), Lymed Oy:stä (www.lymed.fi) ja ActiveCare Oy:stä (www.activecare.fi) sekä Osuuskunta Helmihetki (www.helmihetki.info) ja tietty allekirjoittanut.

Tapahtumassa pidetään ILMAISET arpajaiset. Luvassa arvokkaita voittoja!
Suunnittelutyö vie aikaa, mutta tuntuu mahtavalta saada toteuttaa omaa missiotaan! Haluan nostaa esille kivunhoidon ja eri syistä johtuvan turvotuksen hoidon tärkeyttä ja arvostusta terveydenhuollossa. Sekä kipu että turvotus ovat niin "tavallisia" ongelmia, että usein kuuleekin lääkärin sanovat "se on ihan normaalia ja paranee ajan kanssa". Näin toki useimmiten on, mutta kivunhoito ja lymfaterapia ovat sen verran spesifisiä hoitotyön aloja, että harva hoitoalan ammattilainen niitä kunnolla taitaa. Kumpikaan osa-alue ei kuulu itsenäisenä oppiaineena nykyiseen hoitoalan koulutukseen eikä käsittääkseni lääkärinkään koulutukseen laajemmalti. Olen vahvasti sitä mieltä, että potilaat saavat juuri sen tasoista kivunhoitoa tai turvotuksen hoitoa, kuin millainen asenne hoitotyöntekijällä tähän asiaan on. Sekä kipu että turvotus heikentävät elämänlaatua ja niitä voidaan ja niitä täytyy hoitaa!

No comments:

Post a Comment