Sunday, 30 December 2012

Uuden Vuoden lupaus 2013 : Tehokkaampaa ja monipuolisempaa toimintaa!

Vuosi 2012 lähenee loppuaan ja on yhteenvedon aika. Haluan kiittää lämpimästi kaikkia teitä ihania ihmisiä, jotka olette rikastuttaneet arkeani ja juhlaani! Kohtaamisia on ollut paljon ja kaikki ovat olleet erilaisia, mutta antoisia ja tärkeitä. Kuluva toimintavuosi on tuonut paljon haasteita ja onnistumisia sekä mahdollistanut uusien palveluiden kehittämisen. Yhteiskunnallinen epävakaus ja taloudellinen epävarmuus ovat olleet voimakkaasti esillä mediassa. Sairaanhoitopalvelu-Leena on säilyttänyt toimintansa vakaana yhteiskunnan heilahteluista huolimatta. Kiitos siitä kuuluu ihanille, uskollisille asiakkailleni / potilailleni ja mahtaville yhteistyökumppaneilleni. Toivottavasti vuosi 2013 säilyttää ja jopa parantaa näitä toiminnan kannalta merkittäviä verkostoja.

Patikkamatka Playa del Inglesin dyyneille alkamassa.
Vietin joulun lomalla Cran Canarialla yrittäjäpuolisoni kanssa. Edellisestä yhteisestä etelän lomasta oli kulunut kaksi vuotta. Vaikka loma oli lyhyt, se oli erittäin antoisa ja rentouttava. Matkalla keskityimme täysillä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Nukuimme riitävästi, ulkoilimme ja liikuimme päivittäin usean tunnin ajan, kävimme tanssimassa (olihan syksyn tanssiharjoitusten tulos testattava) ja söimme hyvin. Tärkeintä oli kiireettömyys ja aikatauluttomuus sekä yhdessäolo. Matkailu avartaa ja niinpä hoitotyön ammattilaisena tietysti tarkkailin ihmisten liikkumista, jalkojen turvotuksia, syömistapoja, jne. Minkä sitä hoitaja luonnolleen mahtaa? Paljon on maailmassa kipua ja turvotusta! (Tämän voisi lukea : " Siis töitä riittää!")

Kahden yön päästä elämme vuotta 2013, eikä se ennustettu maailmanloppu tullutkaan. Uutena vuotena monella on tapana tehdä lupauksia tulevalle vuodelle ja sitouttaa itsensä jonkin asian kehittämiseen. Sairaanhoitopalvelu-Leena lupaa palvella potilaitaan / asiakkaitaan entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin. Fysioterapeutti Daniela Lönnqvist on aloittanut toimintansa Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin - tiloissa ja täydentää osaamisellaan palveluita. Danielan toimintaan voi tutustua hänen yrityksensä, Vivacore, kotisivuilla. Yhteistyö jatkuu myös Porvoon Hierojakoulun ja HyVäl:in kanssa. Yhteistyöverkostot takaavat moniammatillisen osaamisen saatavuuden kunkin potilaan tarpeisiin. Koulutus toimintaa toteutetaan yhteistyössä HLD Oy:n ja Kir-Fix:n kanssa. Loppuvuodesta käynnistynyt rintasyöpäleikattujen potilaiden tukiryhmätoiminta jatkuu ja seuraava tapaaminen on 23.1.2013 klo. 18.00 Porvoon Pääskytien koululla. Ryhmään on vapaa pääsy, tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja voimaantumaan! Rintasyöpäleikattujen lymfaödeeman hoidon kehittäminen on tulevana vuonna yksi toimintamme kulmakivistä ja tässä asiassa teemme yhteistyötä upeiden Laurean ammattikorkeakoulun oppilaiden kanssa.

Siis tuulta purjeisiin ja kokka kohti kaakkoa.....Näillä mennään ja priimaa pakkaa tulemaan.
OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!   :)

No comments:

Post a Comment