Sunday, 2 June 2013

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Viikonloppu on ollut kevätjuhlien aikaa ja ilma on suosinut valmistuneita ja juhlaväkeä. Suvivirsi on kaikunut kouluissa ja ihana vapaus on koittanut oppilaille työntäyteisen opintovuoden jälkeen. Itsekin osallistuin perjataina Porvoon Taidetehtaassa pidettyyn Point Collegen päättäjäisjuhlaan, jossa tutkintotodistuksen saivat uudet merkonomit ja lähihoitajat. Myös aikuisopiskelijat kukitettiin ja oli hieno tunne seistä Avantia-salin näyttämölla vastaanottamassa Yrittäjän Ammattitutkinnon todistusta. (Vaslmistuin jo viime keväänä, mutta nyt vasta oli päättäjäisjuhlat.) Eilen olimme puolisoni kanssa kutsuvieraina tyttäreni parhaan ystävättären ylioppilasjuhlissa, jotka pidettiin ihastuttavassa Villa Valossa Porvoossa.

Onnellisuus ja toiveikkuus on käsin kosketeltavan läsnä isoissa valmistujaisjuhlissa. Onnellisuus oli myös viime sunnuntain kantava teema Joseph McClendon III:n H-Factor koulutuksessa. Onnellisuus on tapa toimia ja ajatella. Se on voimavara, joka kantaa läpi kiven ja kannon ja voi tehdä mahdottomastakin mahdollista ja ennen kaikkea sitä voi OPETELLA! Kurssin anti oli jälleen kerran mahtava ja nyt täytyy kääriä hihat ja jalkauttaa teoria käytäntöön. Haaveilen siitä, että saisin opettaa ja ohjata tulevia ja nykyisiä hoitoalan osaajia (varsinkin kivunhoidon ja turvotusten hoidon osaajia) eli jakaa osaamistani niin, että voisin siirtää työni tuleville sukupolville ja pikkuhiljaa siirtyä taka-alalle mentoriksi ja kannustajaksi ja sitä kautta saada toimentuloni ja päiviini lisää ns. omaa aikaa itsehoitoa varten.

Mielenkiintoinen kirja!
Mahtavaa itsehoitoa saimme toteuttaa keskiviikkona Posintran Nuorta yrittäjyyttä hyvinvointialalle-hankkeen järjestämässä tilaisuudessa, jossa shindokouluttaja Leena Kuismanen, veti meille ohjatusti shidovenyttelysession. Shindo ja Jomon-stretch syvälle energiavirtauksiin menevän hoitomenetelmän on kehittänyt japanilainen Sensei Kazuko Kuratomi. Muutaman tehokkaan syvän ja rauhallisen venyttelyn jälkeen keho oli kuin uudesti syntynyt. Lisää voimaa ja energiaa viikkoni olen tuonut terveellisillä ravintovalinnoilla ja uutta innostusta sain arginiin käyttöön (ProArgi9+) lääkäri Jyrki Penttisen (2013) kirjoittamasta kirjasta Arginiini ja terveys. Penttinen on tutkinut arginiinin
terveysvaikutuksia jo 15 vuoden ajan ja hänen innostuksensa tarttuu hyvin kirjoitetusta tekstistä. Suosittelen kirjaa luettavaksi!

Tuleva viikko on koulutuspainoitteinen. Maanantaina suuntaan autoni kohti Espoota ja HLD OY:n toimistoa. Keskiviikkona ja torstaina minulla on ilo tehdä yhteistyötä Kir-Fix:in huipputiimin kanssa PhysioTouch jatkokoulutustilaisuuden ohjaajana. I put a smile on my finnish face and let rock! :)

No comments:

Post a Comment