Saturday, 25 May 2013

Elixiiriä ja onnen faktoria

Tänään on kihlapäiväni. Kahdeksan vuotta sitten kihlauduin nykyisen puolisoni kanssa Mallorcan auringon alla, kuohuvan meren tyrskyjen iskeytyessä vanhaan, rannalla olevan linnanraunion kiviportaisiin, joilla istuimme.  25.5.2005 klo 15.00 kilistimme shamppanjalaseja ja hymyilimme kameralle, jolla ikuistimme onnemme hetken. Tänään juhlistimme päivää McDonaldsin kanahampurilaisella ja pikaisella halauksella. Sitten puolisoni lähti golfaamaan (= lue harjoittelemaan) ja minä asetuin kirjoittamaan toimistooni. Että näin....Silti olemme edelleen yhtä onnellisia kuin 8 vuotta sitten. :)

Viikkoon on mahtunut taas monta hyvää hetkeä ja tapahtumaa. Yksi niistä oli opintokäynti Mikkeliin. Kävimme isolla porukalla tutustumassa Elixiiriin, joka on Mikkelin ammattikorkeakoulun omistama erilainen oppimisympäristö ja hyvinvointikeskus. Matkaan osallistui Porvoon Kehitysyhtiö Posintran väen lisäksi opettajia, opiskelijoita, kaupungin virkamiehiä, yrittäjiä ja järjestön edustajia. Saimme hyvää tietoa uudenlaisesta toimintakonseptista Elixiirin toiminnanjohtajalta, Tuula Tarhoselta ja Mikkelin AMK:n koulutusjohtajalta, Katri Ryttyläinen-Korhoselta. Nyt vaan kääritään hihat ja ryhdytään suunnittelemaan Porvooseenkin jotain vastaavanlaista. :)

Kuva: www.mamk.fi

Mikkelin kaupungin keskusta on kokenut viimevuosina kasvojenkohotuksen. Saimme mukavan opastetun kiertoajelun ja faktaa olleista ja tulevista kaupunkikuvan muutoksista teknisen toimen projektinjohtajalta, Timo Rissaselta. Kiitos siitä! Onnistunut matka sai koomisen ja vähän karmivankin loppukäänteen, kun kotimatkalla linja-auton palovaroitin alkoi soida. Matka loppuikin sitten "kuin kanan lento" Porvoon Näsin liikennevaloihin. Linja-auto ei enää suostunut käynnistymään. Mutta, loppu hyvin kaikki hyvin, kiitos matkan järjestäjille!

Huomenna suuntaan matkani Helsikiin (siksi blogipäivitys tulee nyt). Odotan todella innoissani tulevan tapahtuman antia! Osallistun Uskalla Innostua - tiimin järjestämään seminaariin, johon puhujaksi tulee JosephMcClendon III. Osallistuin jo kerran aikaisemmin Josephin seminaariin ja sain siitä todella paljon uutta potkua. Nyt teemana on onnelisuus ja työkaluja sen saavuttamiseen. Teemana siis "The H- Factor is the secret to happiness." Seminaari seurakseni saan Tulisielut-opinnoista tutuksi tulleen hyvän ystäväni, yrittäjän, Riitta Virtasen, Re4m /Trelleborg Engineered Systems. Hänen yrityksensä toimii FiSTT:in jäsenenä. FiStt on Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys ry (Finnish Society of Trenchless Technology). Siis huomista odotellessa....

Blogiani on katseltu tähän mennessä 11 446 kertaa. Kiitos kaikille mielenkinnostanne. Otan mielelläni vastaan ideoita ja toiveita blogiakirjoitus aiheista. Nyt kutsuu pilates ja sauna.

No comments:

Post a Comment