Saturday 18 January 2014

Kipuhoitaja "koekaniinina"

Paukkupakkaset ovat viimeinkin tulleet myös meille Etelä-Suomeen. Aamulla mietin, mitä pukisin ylleni, kun tiedossa oli muuttokeikka -18 asteen pakkasessa. Poikani muutti kihlattunsa kanssa tänään ihanaan, idylliseen asuntoon, joka sijaitsee Porvoon Vanhassa kaupungissa. Turha oli huoleni, sillä rivakassa työntouhussa ei ehtinyt tulla kylmä, vaan pikemminkin hiki. Yllätyin taas siitä, miten reippaasti jaksoin nostaa painavia muuttolaatikoita ilman väsymistä. Syyn kyllä tiedän: LifeWave Energy Enhancer - laastarit, jotka laitoin aamulla "varmuuden vuoksi". VAU! Olen testaillut näitä akupunktiolaastareita nyt parin kuukauden ajan ja joka päivä hämmästelen niiden vaikutusta! Kerroin näistä jo aiemmin blogissani 10.11.2013.

Työssä olen ollut joululomani jälkeen pari viikkoa. Päivät ovat täyttyneet kivun- ja lymfahoidon haasteista ja opiskelijoiden ohjauksesta. Loppuviikosta alkoi vanha oikean olkapään ja hartiaseudun kiputila vaivaamaan. Siihen laitoin LifeWave IceWave lääkkettömät kipulaastarit ja niskaan Y-Aeon stressiä lievittävän laastarin ja taas jaksoin olla kivutta työssä. Ilman lääkettä, siis luomuhoidon turvin.

25.1.2014 www.askola-areena.fi
Viikolla paistoi joka yö täysikuu, jonka valonkajo häiritsi hyvää unensaantiani. Kahtena yönä laitoin akupisteisiin Silent Nights MD laastarin, joka antoi levollisen ja virkistävän syvän unen. Huomaan, että näen paljon unia, kun käytän tuota melatoniinin tuotantoa edistävää unilaastaria. Yhtenä aamuna piti heti soittaa äidilleni ja varmistaa, että hän on kunnossa, kun näin unta, että hän oli sairastunut. Kaikki oli kuitenkin hyvin! Syvän REM-unen vaihe, jolloin näemme unta, on tärkeää aivojen latautumisen ja terveyden kannalta.

Olen myös parin viikon ajan  käyttänyt SP6 Complete laastaria, joka hillitsee ruokahalua ja makeanhimoa. Se on toiminut hyvin painonhallinan apuvälineenä. I feel great! Saman LifeWave
sarjan glutationi ja karnosiini tuotteet pitävät huolen vastustuskyvystäni, vähentävät vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita ja pitävät huolta ihostani. Eilen kävin lunastamassa sisareltani saamani joululahjan eli kosmetologikäynnin. Kosmetologi totesi, että ihoni oli hyvässä kunnossa ja puhdas!

Halusin kertoa teille näistä kokemuksistani, sillä olen täysin vakuuttunut, että olen löytänyt tuoteperheen, joka on kliinisesti testattu, täysin turvallinen ja lääkkeetön hoitomuoto jokaiselle meille, joka haluaa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Tulevana viikonloppuna 25.1. olen mukana Askola Areennalla järjestettävässä Terveys & Hyvinvointi päivässä. (www.askola-areena.fi). Tervetuloa mukaan, kerron mielelläni lisää mm LifeWave tuotteista!

No comments:

Post a Comment