Monday, 16 March 2015

Kuuluisat miehet innostavat

VAU mikä viikko takana! Sanonta: "väsynyt, mutta onnellinen", pitää nyt todella paikkaansa. Kotiuduin eilen illalla kolmipäiväisestä seminaarista Kööpenhaminasta. Vierailuni oli ensimmäinen Tanskan maalla. Siellä lumet ovat sulaneet ja kevät etenee huimaa vauhtia. Korkkasimme verkostomarkkinointi kollegoitteni kanssa terassikauden ihanalla rantakadulla auringon paisteessa katusoittajien ympäröimänä. Samalla kadulla näimme myös rallilegendan Marcus Grönholmin. Kyllä tuntui ihanalta olla osa sitä kaikkea!

David Schmidt ja Mike Collins
Paras anti oli lauantain LifeWave seminaari, jossa saimme kuulla huimia teknologian tuotoksia ja ainutlaatuisten terveystuotteiden lanseerausta. Kiitos David ja Mike! Maltan tuskin odottaa, että pääsen jakamaan tätä informaatiota yhteistyökumppaneilleni tulevien viikkojen aikana. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt menetelmän, jolla voi tutkitusti, turvallisesti ja ilman mitään sivuvaikutuksia auttaa ihmisiä saavuttamaan optimaallisen hyvinvoinnin. JESS!!!!

Iloinen ja voimaantunut olo oli myös torstaina 12.3, kun vietimme juhlallista Sairaanhoitajaliiton 90-vuotismerkkipäivää liiton järjestämillä Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa. Juhlapuhujana paikalla oli tasavallan perisidentti Sauli Niinistö. Hän puhui kauniisti ja onnitteli sairaanhoitajia ammatinvalinnasta ja tärkeästä työstä. Pääjuhla huipentui vielä Kaartin soittokunnan jammailuun. Samana iltana oli vielä huippugaala, josta valitettavasti en päässyt nauttimaan Kööpenhaminan matkani takia.
Presidentti Sauli Niinistö kunnioitti puheellaan Sairaanhoitaliiton 90 v juhlaa!

Erittäin ylpeä olen siitä, että sain tilaisuudessa nauttia kahden kohta valmistuvan sairaanhoitaja/terveydenhoitaja opiskelijan ja oman tyttäreni (sairaanhoitaja opinnot aloittanut) seurasta. On tärkeää, että saamme hyviä, osaavia ja innokkaita sairaanhoitajia tekemään ammatillisesti hyvin vaativaa hoitotyötä. Näin tulevaisuuden hyvä hoito turvataan ja me vanhemmat hoitajat voimme täysin palvelleina siirtyä piakkoin taka-alalle. Kaikella on aikansa ja oma sydämeni palaa halusta keskittyä sairaanhoitajayrittäjyyden lisäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen lääkkeettömillä huipputeknologian tuotteilla verkostomarkkinoinnin kautta. Näillä mennään ja vain taivas on rajana!


No comments:

Post a Comment