Sunday, 8 March 2015

Kanta-paloja Sote-sopassa

Pienessä päässäni on ajatusten myllerrys! Kulunut viikko on ollut työntäyteinen, hoitoja, matkustamista, tapaamisia, koulutuksia jne. Tuleva viikko jatkuu yhtä hektisenä. HSP (=highly sensitive person) tyyppinä koen onnistumisen iloa ja kiireen ahdistusta sekä yksinolon kaipuuta yhtäaikaisesti. Olo on kuin sillinpalalla rosollissa. (En toki ihan varmaan tiedä miltä siitä tuntuu....)

Onnistumisen ylpeyttä ja innostuksen pirinää tunnen siitä, että olen saanut viikolla tavata ihania ihmisiä LifeWave esittelyjen tiimoilta. Keskiviikkona ajelin Raaseporiin, jossa Karjaalla tapasin ihania ystäviä ns. "entisestä" elämästäni ja sai esittää heille huimia kokemuksia nopesta kivunlievityksestä. Kiitos kaikille osallistujille, teette työstäni antoisan! Lauantaina ajelin uudella autollani ystävieni kanssa Paneliaan, kauniseen paikkakuntaan Euran kupeessa. Kiitos emännälle, Sari Lehtimäki-Kataja, Villa Pellava, ihanasta tapahtumasta, jossa saimme olla mukana kertomassa upeille ladyille huippuerveysteknologian tuotteista. 600 km:n automatka taittui hyvin mukavassa seurassa ja hyvässä kelissä.
Villa Pellava, Panelia. Upea kokous-ja pitopalvelutila

Alkavalla viikolla ohjelmassa on Sairaanhoitajapäivät 2015, joista odotan kovasti 90- v täyttävän Sairaanhoitajaliiton juhlallista avajaistilaisuutta, jota tasavallan presidentti, Sauli Niinistö, tulee kunnioittamaan puheellaan. Perjantaina nousen sinivalkoisin siivin kohti Kööpenhaminaa ja LifeWave seminaaria. Olen todella onnekas, että saan tehdä työtä, jolle sydämeni palaa.

Tuleva Sote-uudistus ja Kanta-arkistoon liittyminen tuovat erinäisiä ongelmia terveydenhuollon mikroyrittäjille. Nähtäväksi jää, kuinka monta pienyrittäjää joutuu laittamaan niin sanotusti "pillit pussiin" ja miettimään yrityksensä toiminnan jatkumismahdollisuutta, kun isot luudat alkavat lakaista. Poliittinen tahtotila näyttää suosivat isoja yrityksiä ja toimijoita, joilla on varaa liittyä hinnakkaisiin valtakunnallisiin ohjelmiin ja kilpailutuksiin. Tässä saattaa käydä niin, että laatu jää määrän varjoon! Nyt jos koskaan, kannattaa tehdä varasuunnitelmia oman tulevaisuuden ja hyvinvoinnin suhteen! Itse olen jo aloittanut.......   :)

No comments:

Post a Comment