Sunday, 5 April 2015

Miesten vaihdevuosivaivat helposti hallintaan!

Pääsiäsisunnuntain ilta-aurinko katsoo keittiön ikkunasta. Päivä on vietetty perhekeskeisesti. Aikuiset lapseni ovat ilahduttaneet päivääni vierailuillaan ja vanhempani aion viedä heidän kotiinsa huomenna. Viikonloppu ja pääsiäisen pyhät olen kuluttanut ruokaa tehdessä ja seurustellessa ikääntyneiden vanhempieni kanssa. Isäni, joka on jo yli 80-vuotias, on ikäväksemme kärsinyt koko pääsiäisen vatsavaivoista ja ollut lähes kokonaan vuoteen omana. Tuntuu haikealta ja surulliselta nähdä, kuinka omien vanhempien voimat ja elämänhalu alkavat hiipua. Elämän realiteetti heittää välillä märän rukkasen kasvoille! Ikääntyminen kohtaa meitä kaikkia ja se tuo tullessaan omat vaivansa ja rajoitteensa.

Näin aikuisena naisena sitä on kiinnostunut terveyden ylläpitämisestä ja oman elämänsä hallinnasta. Vaihdevuodet aiheuttavat meille naisille erilaisia vaivoja ja kehomme muutoksiin on osattava suhtautua armeliaasti. Useinkaan ei puhuta miesten ikääntymiseen liittyvistä hormonimuutoksista. Jo 30 ikävuoden jälkeen miesten testosteronitaso alkaa vähetä ja vastaavasti estrogenitaso alkaa nousta. Yli 40 vuotiaana alkaa miehen andropaussi, jolloin testosteronitaso laskee 1 %:n vuosivauhtia. Tämä normaali hormonitasapainon muutos aiheuttaa miehille mm. vatsan ja rintojen kasvua, mielialan muutoksia, alakuloisuutta, unihäiriöitä, lihasmassan vähenemistä, immuunivasteen eli vastustuskyvyn heikkenemistä ja eturauhasvaivoja. Lisäksi hormonitoiminnan epätasapaino vähentää seksuaalista viriliyttä ja kyvykkyyttä. Kun tähän elämäntapahtumaan lisää vielä vapaiden radikaalien ja ympäristömyrkkyjen ylisaanti sekä elämäntapaan liittyvä liikkumattomuus ja ylipaino, onkin terveyden säilyttäminen ja sen tasapaino vaakalaudalla.

Puolisoni ikä on 50 + ja hän on käyttänyt reilun kuukauden ajan huipputeknologian tuotetta, joka on suunniteltu ns miesten andropaussin hoitoon. Tuote on tablettimuodossa otettava ravintolisä, LifeWavin lanseeraama Maveric, jolle on haettu patenttia. Tämä ainutlaatuinen tuote hidastaa ja tasapainottaa miehen normaaliin ikääntymiseen liittyvää hormonitasapainon muutosta. Tuote sisältää sinkkiä, joka aktivoi normaalia testosteronitasoa ja seleeniä, joka toimii antioksidantin tavoin
LifeWavin tuote andropaussi oireisiin.
vaikuttaen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lisänä on neljä erilaista yrttiä, joilla on testosteronin tuotantoa vahvistavia vaikutuksia sekä vireyttä ja viriliyttä lisääviä vaikutuksia.Tuotteen ravintoaineet tukevat testosteronin tuotantoa suhteessa estrogenituotantoon.  Puolisoni nukkuu paremmin, on virkeä ja elinvoimainen. Hän kokee myös jaksamisen parantuneen monella elämänalueella!

Jos tunnet 40 - 50 + vuotiaan miehen, joka tarvitsee lievitystä omiin andropaussivaivoihin, kerron mielelläni lisää!

No comments:

Post a Comment