Sunday, 16 August 2015

Yrittäjyyden valinnat

Kesää on vielä jäljellä ja kaunis ilma kutsuu ulos pihalle. Päässä pyörii miljoona ajatusta koskien sairaanhoitajayrittäjyyden haasteita, mahdollisuuksia ja uhkakuvia. Lisää pontta tähän myllyyn sain perjantaina Sairaanhoitajayrittäjien hallituksen kokouksessa, johon osallistuin varapuheenjohtajan ominaisuudessa jo 5. vuotta. Tässä kokouksessa ilmoitin eroavani henkilökohtaisista syistä luottamustehtävästä vuoden 2016 vuosikokouksessa. Homma on ollut todella antoisaa, mielenkiintoista ja haasteellista, mutta nyt haluan keskittyä toisiin asioihin.

Aloitin yritystoimintani ihan ns. puskista vuonna 2007. En tiennyt mitään yrittämisestä! Olen ollut ja olen edelleenkin erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuuni. En aio luopua yritystoiminnastani, mutta sen sisältöä aion kyllä seuraavina vuosina muokata. Suomen yrittäjien sivuilla kehoitetaan pitämään hyvää huolta omasta kunnosta, sillä yrittäjän kunto on yrityksen elinehto. Leikkimielisellä Yrittäjän huoltotestillä sain hyvän tuloksen, mutta silti Yrittäjän hyvinvoinnin top 10 -listalla minua kiinnostaa eniten tuo viimeinen kohta eli 10.Yrityksen kehittäminen ja uudet visiot virkistävät ja tuovat vaihtelua.

 Terveydenhuollonyrittäjän arkea vaikeuttavat erilaiset säädökset, säästötoimet, leikkaukset ja alueelliset eriarvoisuudet sekä erilaiset verottajan, Kelan ym.viranomaisten yhtenään muuttuvat ohjeistukset. Pienyrittäjille asetetut mahdottomat kustannuksia aiheuttavat veloitteet, pakottavat monet meistä miettimään yrityksemme tulevaisuutta ja kilpailukykyä. Edellisten perusteluiden pohjalta olen vakaasti päättänyt siirtyä myös verkostomarkkinointi yrittäjäksi.
Somewhere over the rainbow.......

Toistaiseksi yritystoimintani jatkaa entiseen tapaan ajanvarausvastaanottona. Pääasiassa potilaani ovat kipu- ja lymfahoitopotilaita. Jatkossa toimin mielelläni kouluttajana uusille, tuleville hoitotyön ammattilaisille ja kollegoille, jotka haluavat syventää osaamistaan kivunhoidon ja lymfaterapian saralla.

Verkostomarkkinoinnissa kumuloituu tulevaisuuden yrittäjyyden edut ja hyödyt. Se on tulevaisuuden jakelutapa ja laillinen liiketoimintamuoto, joka tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia yrittäjähenkisille, jotka haluavat luoda itselleen oman liiketoiminnan ilman tarpeettoman suurta taloudellista riskiä. Valitettavasti monet sekoittavat sen virheellisesti laittomiin pyramidipeleihin. Jos kertoisin Sinulle lisää tästä ansaintamahdollisuudesta niin haluaisitko kuulla? Jos todella haluat vaikuttaa omaan ja läheistesi hyvinvointiin niin olet juuri etsimäni henkilö! Ota yhteyttä, yhdessä voimme rakentaa parempaa huomista. 

No comments:

Post a Comment