Sunday, 28 February 2016

Nobelpalkittu fototerapia

Valo on elämän voima, ilman sitä ei ole elämää. Kevätaurinkon pilkahdus näin helmikuun viimeisenä sunnuntaina saa mielen virkistymään ja kehon hyrräämään. Valolla on ihmeellisiä terveydellisiä vaikutuksia, jotka on  tietellisesti voitu todistaa. Silti monet vähättelevät valon voimaa ja puhuessaan  esim täydentävistä hoidoista käyttävät niistä saa "valohoito", tietämättä siihen liittyviä faktoja.

Tanskalainen lääkäri Niels Ryber Finsen sai Lääketieteen Nobelin palkinnon vuonna 1903 kehittämistyöstään, jossa hän käytti valoterapiaa sairauksien hoidossa. Sittemmin Berliinin Mikroverenkierron Instituuttia johtava lääkäri, Dr Rainer Klopp on kehittänyt Bemer-laitteet, joiden vaikutus fysikaaliseen verisuoniterapiaan on tieteellisesti todistettu. Tähän Bemer teknologiaan on liitetty myös B.Light-valoterapia ihosairauksien, haavojen ja kosmettiseen hoitoon. Zepter International on markkinoinut jo vuosia valoterapiaa, josta löytyy tutkimuksia ja sertifikaatteja. Bioptron-valoterapia on vakiintunut koti-, laitos- ja hoitolakäytössä. Nämä valoterapialaitteet säteilevät valoa, joka on näkyvän valon aaltoalueella ja lisäksi siinä on infrapunaista valoa. Tällainen valo stimuloi elimistön biologisia reaktioita, joita kutsutaan fotostimulaatioksi tai foto-biostimulaatioksi. Se saa aikaan erilaisia reaktioita kudoksissa, minkä seurauksena kivun tunne vähenee ja paranemisprosessi voimistuu.
Niels Finssen Nobelpalkinto 1903

Tämän vuosituhannen kehittyneempi versio fototerapiasta on fototerapialaastarit, jotka LifeWave on kehittänyt globaaliseen myyntiin itsehoitomenetelmänä. Laastarit koostuvat pienistä orgaanisista kristalleista, jotka ihon lämmön vaikutuksesta aktivoituvat ja niistä purkautuu näkyvän valon aaltoalueella olevaa infrapunavaloa, jolla on tutkitusti merkittäviä terveysvaikutuksia. Iholle asetettuina laastarit stimuloivat myös ihoissa olevia hermopäätteitä ja akupisteitä,. Tuote on patentoitu ja toiminnaltaan toistaiseksi uniikki.

Valolla on tutkitusti vaikutusta ja merkitystä koko kehomme fysiologiaan ja kokonaisvaltaiseen terveyteemme. Valolla on väliä ja valolla voimme välittää hyvää oloa! Valoa ja iloa viikkoosi! :)

Lisäinfoa: www.lifewave.com/sairaanhoitopalveluleena

No comments:

Post a Comment