Sunday, 27 August 2017

Elämäni ennen kuolemaa

Tänään esikoiseni täyttää 30 vuotta! Muistan kuin eilisen päivän Naistenklinikan synnytysosaston tapahtumat ja tunnelmat 30 vuoden takaa. Tuntuu kuin se olisi ollut eilen, mutta ei...30 vuoteen mahtuu paljon! Elämään kuuluu ylä- ja alamäkiä meille jokaiselle. Elämä on tehty elettäväksi ja nautittavan haastavaksi. Omaan elämääni on tämän vuoden aikana siunaantunut huomattavan monta haasteellista käännettä. Yhdestä niistä kirjoitin aiemmin jo blogissani.

Omaa elämää on syytä ajoittain pysähtyä ajattelemaan ja summaamaan asioita. Lähelle on pitkä matka, totesi Tommy Hellsten kirjassaan ja olen todellakin samaa mieltä. Hankin vastikään itselleni uuden kirjan aiheesta. Elämäni ennen kuolemaa sisältää 15 tarinaa elämän rajallisuudesta. Kirja vastaa kysymyksiin, millaisena mm. tsunamista, onnettomuuksista, syövästä ja päihdekierteistä selvinneet ihmiset näkevät elämänsä tänä päivänä. Miten kuoleman kohtaaminen on heitä kaikkia muuttanut? Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille! Kirja antaa uskoa, toivoa ja perspektiiviä omaan elämään.    
like.fi


Yksi merkittävistä muutoksista, jonka kuoleman läheisyys on tuonut on terve itsekkyys ja itsensä rakastamisen taito! Jotta voit rakastaa muita ja tehdä heille hyviä tekoja, täytyy ensin oppia aidosti rakastamaan ja kunnioittamaan itseään. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Annatko itsellesi aikaa tehdä asioita, joista nautit ja saat energiaa? Toivottavasti teet näin! Olet sen arvoinen! Jokainen meistä on oma ainutlaatuinen yksilönsä, jolla on unelmia ja toiveita. Meidän tulee olla armollisia itsellemme ja nauttia hetkestä tässä ja nyt! Kaikki ratkaisumme eivät aina miellytä kaikkia, mutta niin ei ole tarkoituskaan. Tee tästä päivästä se päivä, josta voit huomenna olla ylpeä!


No comments:

Post a Comment