Sunday, 20 August 2017

Taukotupa ja kotihoitola - stressitöntä kivunhoitoa ja lymfaterapiaa

Viimeisestä blogikirjoituksesta on todella aikaa. Viimeksi kirjoitin tuntemuksiani sydäninfarktin jälkeen. Paljon on tapahtunut siitä ja nyt tartuin koneen näppäimiin. Toissapäivänä Turussa tapahtunut ikävä terroristipuukotus sai minut havahtumaan yhteisöllisyyden merkitykseen. Hädän ja surun keskellä on tärkeää tukea ja auttaa toisia! Siksi ajattelin palata blogikirjoittelun pariin. Blogillani toivon voivani tuoda tietoa ja kokemuksia muiden hyödyksi ja iloksi!

Oman sydänsairauteni seurauksena oivalsin elämän tahdin hidastamisen merkityksen. Stressi, kiire ja oman kehon kuuntelun laiminlyönti  sekä itsensä hoitamisen vähättely, aiheuttavat meille lopulta terveydellisiä vaivoja, jotta me ymmärrämme pysähtyä! Olen jo useamman vuoden ajan luvannut hoitaa itseäni paremmin, mutta toteutus on vaan jäänyt puolitiehen. Nyt universumi päätti puuttua peliin. Jotta voin edelleen tehdä työtä, jossa olen hyvä ja jota rakastan, täytyy tehdä uudelleen järjestelyjä. Siksi yritystoimintani muutti 5.8.2017 toimintansa kotihoitolaan osoitteeseen Epoontie 627, 06200 Porvoo. Toiminta jatkuu ennallaan eli vastaanottoaikoja kipusairaanhoitajan ja lymfaterapian vastaanotolle voi varata puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä ja jopa facebookin kautta.

Täällä on lämminhenkinen, kiireetön ja rauhallinen hoitohuone luonnon helmassa! Hoitolaan on esteetön sisäänkulku rampin kautta ja portaat. Pihalla on puurakenteinen Taukotupa, jossa asiakas ja saattaja voivat piipahtaa kahvilla tai teellä, lukea lehtiä ja kuunnella musiikkia tai nauttia luonnon rauhasta ja lintujen liverryksestä kiireettömästi. Terapiakoira, Jalo, vastaanottaa tulijat iloisella hännän heilutuksella ja pusuilla. Pihalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa. Matkaa Porvoon keskustaan on n 12 km.

Sairaanhoitopalvelu-Leena toiminnan lisäksi työskentelen verkostomarkkinoinnin parissa. Yritykset, joita edustan tuottavat modernia terveysteknologiaa globaalin hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kerron niistä lisää myöhemmin. Tulossa on huippu juttuja, kuten esim.teknologiaa, jolla voi mitata verensokeripitoisuuksia ilman verinäytteen ottoa! Uskomatonta, mutta totta! Jos haluat kuulla lisää (ensimmäisten joukossa) niin ota yhteyttä verkkosivujeni kautta.
Epoontie 627

    Taukotupa

Hoitohuone

No comments:

Post a Comment