Sunday, 19 November 2017

Kivunhoitoa kuvapuhelussa

Suomen valtioneuvoston viime viikolla julkaisema toimialaraportti ennakoi, että terveys-ja sosiaalipalveluihin on odotettavissa lähitulevaisuudessa murroksia ja mahdollisuuksia. "– Murrosten seurauksena toimialan toimintaympäristö muuttuu oleellisesti jo aivan lähitulevaisuudessa", toteaa raporttia koonnut Terhi Tevameri Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta. Lähtölaskenta on siis jo alkanut! Alaa ravistelevia muutoksia sote-uudistuksen lisäksi ovat erityisesti digitalisaatio ja teknologiset innovaatiot. Tässäkin asiassa haluamme olla jo edelläkävijöitä ja tiennäyttäjiä. 

Olemme sopineen yhteistyöstä Sanosteen kanssa ja joulukuun 13. päivänä tänä vuonna on mahdollista ensimmäisen kerran tavata kipusairaanhoitaja (ja lymfaterapeutti sekä kosketuspedagogi) vuorovaikutteisesti ja intensiivisesti kuvapuhelun välityksellä kotonasi tai missä sitten lienetkään.
Palvelut välitetään kuvapuheluina tablettilaitteeseen ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. "Palveluun osallistutaan vastaamalla ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Tämä onnistuu yhtä nappia painamalla.Palvelut ovat aina reaaliaikaisia ja tapahtuvat yhdessä ammattitaitoisen ohjaajan kanssa. Ohjaaja kannustaa ja neuvoo osallistujia palvelun aikana." (Sanoste.fi).

Sanoste on voittanut hackathonin innovaatio palkinnon lokakuussa 2017. Sanosteen tiimin tehtävänä oli miettiä ratkaisuja ikääntyneiden yksinäisyyden katkaisemiseksi. Tällä ratkaisulla ja pitchauksella Sanoste voitti kilpailussa ensimmäisen palkinnon! On siis todella suuri ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä kyseisen yrityksen kanssa! Sanoste sovelluksen avulla voit osallistua ammattilaisten tuottamiin palveluihin omalla tabletillasi. Sovellus toimii Android- ja IOS-tablettilaitteissa. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta. Palvelut ovat myös saatavilla helppokäyttöiseen senioritablettiin, jonka voi tilata Pienen piirin kautta.

www.sanoste.fi/ Kivunhoitoa kuvapuhelulla

13.12.2017 klo 14 pidän ensimmäisen Kivunhoito luentoni ja siitä se lähtee. Tarkoituksena on laajentaa luentotarjontaa keväällä 2018. Tulemme käsittelemään kipua, sen hoitoa ja turvotuksen hoitoa sekä paljon muuta. Toivon, että ihmiset ikäryhmästä ja olinpaikasta riippumatta tulevat aktiivisesti mukaan! Luentopalvelut (sekä liikunta ja yhteislauluhetket ym) voi ostaa Sanosteen verkkokaupasta. Toiveita luentoteemoille ja kysymyksiä, joihin toivotte vastauksia voi lähettää minulle verkkosivujeni yhteydenottolomakkeen kautta. Nähdään livenä kuvan välityksellä luonasi!

No comments:

Post a Comment