Sunday, 12 November 2017

Terveysteknologian markkinoilla tiedossa räjähtävä nousu

Olipa ihana viikko! Paljon tapaamisia ja onnistumisia sekä ihania uusia ja vanhoja kontakteja! Sosiaalinen kanssakäyminen samanhenkisten ihmisten ja lähiomaisten kanssa on niin virkistävää ja antoisaa! Kiitos kaikille!

Tiistaina minulla oli ilo olla puhujana ja osallistujana Teknohankkeessa. Oman osuuteni eli n 30 min esityksen aiheesta: Sairaanhoitajayrittäjän kokemustarina, voit katsoa hankkeen FB-sivuilta. Minun osuuteni alkaa kohdasta 17:00. Parasta esityksen teossa on aina se, että täytyy itsekin perehtyä aiheeseen pintaa syvemmälle. Ja mitä löysin....terveysteknologia ja varsinkin käyttöterveysteknologia, jota voimme kuljettaa mukanamme päivittäin, se lisääntyy huimaa vauhtia ja luo huikean mahdollisuuden esim. verkostomarkkinointibisneksessä.

IDTechEx.com sivulta löytyy ennuste käyttöteknologian (= Wearable Tech) markkinoiden kasvusta vuosina 2017 - 2027. He ovat tutkineet aihetta 41 eri tuotteen kohdalla. Mukaan on otettu esim. äly- ja fitnessrannekkeet, laastarit, kuulokkeet, lääkinnälliset laitteet, älyvaatteet jne. Ennuste on samansuuntainen kuin muidenkin tahojen tekimien tutkimusten tulokset eli terveysteknologia mullistaa markkinat!

Yhdysvallan johtava talouslehti ja mediatalo Forbes, kansainvälinen taloussanomalehti WSJ, viikottain ilmestyvä Yhdysvaltalainen lehti Time ja Amerikkalainen webbisivu Business Insider ovat myös tutkineet käyttöteknologian yleistymistä. Forbesin toimittaja Paul Lamkin on artikkelissaan summannut eri tutkimusten tuloksia ja todennut, että käyttöteklogian talousmarkkinat kasvavat niin, että niiden arvo on noin 38 biljoonaa dollaria vuonna 2020!

www.forbes.com
Tämä tieto ilahduttaa minua suuresti, sillä terveysteknologian käyttäjänä ja markkinoijana koen olevani edelläkävijä ja suunnan näyttäjä! Olen pitkään käyttänyt työssäni erilaisia terveysteknologian välineitä. Itse käytän mm. lääkkeettömiä fototerapialaitteita (= laastareita) kivun hoitoon ja energia lisäämiseen sekä stressin ja unettomuuden hoitoon (www.lifewave.com). Keväästä asti käytössäni on ollut hyvinvointiranneke, jolla seuraan vaivattomasti omaa hyvinvointia ja terveyttä. Halutessani voin lähettää tallennetut terveystietoni netin välityksellä hoitavalle lääkärilleni. Kerron mielelläni lisää tästä Helo-rannekkeesta. Voit olla minuun yhteydessä vaikkapa verkkosivujeni (www.sairaanhoitopalveluleena.com) kautta tai FB:n välityksellä.

Olen siis myös verkostomarkkinointiyrittäjä ja etsin yhteistyökumppaneita. Jos sinua kiinnostaa aito muiden ihmisten auttaminen, itsenäinen työ, lisääntyvä vapaa-aika ja tulojen saaminen myymättä mitään, olet JUURI etsimäni henkilö! Yhdessä voimme olla enemmän! Nyt on oikea aika panostaa tulevaisuuteen!

No comments:

Post a Comment