Thursday, 21 December 2017

Hyvää Joulua!

"Kolme yötä joluun on" - laulun sanoin laskeudumme pikku hiljaa joulun viettoon. Sairaanhoitopalvelu-Leenan henkilökunta eli allekirjoittanut ja terapiakoira-Jalo, haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja ystäville sekä tutuille Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Terveyttä ja Onnea Vuodelle 2018! Kiitämme lämpimästi Teitä kaikkia!

Kulunut vuosi on ollut toiminnassamme muutosten aikaa. Muutos ei aina ole pahaksi. Tässäkin tapauksessa tarvittiin terapeutin sairastuminen sydäninfarktiin, että elämän tärkeät  arvot loksahtivat taas paikoilleen. Kotihoitola on ollut todella hyvä ratkaisu!

Ensivuonna on luvassa uusia tuulia. Olemme jo käynnistäneet yhteistyön Sanoste Oy:n kanssa. Heidän verkkokaupastaan voit nyt tammialessa ostaa kivunhoidon luentoni suorana lähetyksenä omaan tablettilaitteeseeesi. Tietoa kivun lääkehoidosta teemalla tulen livenä luoksesi 8.1.2018 klo 17.00.

Olemme mukana myös Teknohankkeessa ja välitämme terveysteknologiaa myös yrityksemme kautta. Käytössämme on esim. fototerapiaan perustuvaa teknologiaa ja Helo-ranneke hyvinvoinnin monitoroimiseen ja seurantaan. Lisätietoja voi pyytää verrkosivumme tai FB-sivumme kautta.
Ensi syksynä pyrimme osalistumaan VII Pohjoismaiseen Lymfologian kongressiin ja tuomaan sieltä lisää osaamista ja tietoa työhömme. 

Paljon on siis tehty ja työ jatkuu! Nyt kuitenkin rauhoitumme Joulun viettoon rakkaan perheen kanssa!
Jalo toivottaa kaikille Hyvää Joulua! <3No comments:

Post a Comment