Sunday, 13 November 2011

VAU - mikä viikko!

Todella mahtava viikko takana ja toivottavasti yhtä mahtava viikko taas edessä! Edellisessä kirjoituksessa puhuin kipeän olkapään kirouksesta ja eilen sain mahtavia uutisia tähän liittyen. Tapasin "epävirallisesti" ihan muissa asioissa yhden olkapää kipuisen henkilön, joka on käynyt vastaanotollani kaksi kertaa vaivansa vuoksi LymphaTouch hoidossa. Hän tervehti iloisena ja sanoi, että ei tarvitse palveluitani enempää tällä haavaa. Oli kahden hoidon jälkeen palannut töihin ja olkapää kipu täysin poissa ja liikeradat kunnossa. Hän jopa demonstroi ja huitoi kädellään vaivattomasti olkapäätä pyörittäen. Olin itsekin äimän käkenä! Lääkäri oli lähettänyt potilaan hoitooni ihan viimeisenä oljenkortena ennen suunniteltua olkapää leikkausta, että näin.....Jäi hyvä fiilis!

Loppuviikon vietin Pyhtäällä http://www.hotelmantyniemi.fi/ upeassa maisemassa meren rannalla ihanien ja energisten naisyrittäjä kollegoiden kanssa. Ideoitiin, innovoitiin ja kehitettiin toimintaamme. Saatiin akut ladattua ja visiot tarkennettua. Pää kuhisee uusia oman yritystoiminnan kehitysideoita...Haluaisin löytää sairaanhoitaja kollegan, joka olisi kiinnostunut kivunhoidosta ja lymfaterapiasta sekä tietysti yrittäjyydestä! Tämä toive heitetään nyt eetteriin.

Tulevalla viikolla käynnistyy uusi haaste. Aloitan yhteistyötoiminnan HLD:n eli Helathy Life Devices Oy:n kanssa sertifioituna LymphaTouch-kouluttajana ja mikäs olisi sen parempi aloituspaikka kuin Porvoo, oma kotikaupunki. Tarkoituksena on jakaa LymphaTouch-tietoutta koulutuksien kautta Etelä-Suomen alueella. Hiukka jännittää, mutta samalla olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Toivottavasti tapaan monia mukavia ihmisiä näissä merkeissä!

Terve sielu terveessä ruumiissa on paikkansa pitävä motto, jonka johdattamana tänään vihdoinkin sain hilattua luuni kuntosalille. Treenin ja infrapunasaunan jälkeen olo on taivaallinen ja tästä on hyvä kääntää katse kohta uutta mahdollisuuksien viikkoa!

No comments:

Post a Comment