Sunday, 12 February 2012

Kivunhoitoa ja lymfaterapiaa!

Tieto ei lisää tuskaa, mutta ajatus siitä, miten voi valjastaa tiedon hyödyntämään mahdollisimman monia, lisää kylläkin tällä hetkellä tuskaa ja ahdistusta! Olen koko viikon miettinyt kuumeisesti Sairaanhoitopalvelu-Leenan toiminnan fokusoimista ja palveluiden kiteyttämistä sekä ennen kaikkea niiden löytämisen helpottamista niille, joille palveluistani voisi olla todella paljon hyötyä.
Elän siis muutosten aikaa. Suunnitelmissa on mahdollisesti uusien toimitilojen hankinta ja toiminnan keskittäminen entistä enemmän vahvimpiin osaamisalueisiini: kivunhoitoon ja lymfaterapiaan.

Sain rakentavaa palautetta potilaaltani. Hän oli etsinyt tietoja palveluistani ja koki niiden löytymisen SoMesta vaikeana. Tottahan se on! Sairaanhoitopalvelu- sanan alta ei osaa etsiä kivun lievitystä, lihas huoltoa, turvotusten hoitoa, arpikudosten hoitoa, leikkausten jälkeistä kuntoutusta, jne. Nyt on siis harkittava myös toiminimen vaihtamista toimintaa paremmin kuvaavaksi. Mutta mikä se voisi olla? Olen viettänyt heikosti nukuttuja öitä ja pohtinut nimeä löytämättä vielä täysin sopivaa. Niinpä heitänkin blogin lukijoille avun pyynnön: "Pelastakaa yöuneni ja tehkää nimiehdotuksia, please!"
Toimintaani voi tutustua kotisivuillani www.sairaanhoitopalveluleena.com. ja siellä voi nimiehdotuksia laittaa yhteydenottolomakkeen kautta.

Taiteilija Lammervon maalaus Porvoosta
Onneksi verkostoituminen on voimavara ja ihania toiminnan kehittämisideoita sain viime perjantaina käydessäni Kotkassa tapaamassa kollegaani, joka pyörittää ihan "huippupaikkaa". Liisan puljuun voi tutustua sivuilla : www.manuelle.fi . Toivon, että Liisan innostamana voin kevään aikana tarjota asiakkailleni / potilailleni entistä tehokkaampaa ja monipuolisempia kivunhoito ja lymfaterapia palveluita.

No comments:

Post a Comment