Sunday, 5 February 2012

Tulisieluista voimaa!

Viikonloppu vierähti taas liian nopeasti. Pääni kuhisee uusia ajatuksia, innostusta ja tarmoa! Olin viime viikon lopulla voimaantumassa Tulisielujen parissa Hauholla teemana brändäys. Suoritan yrittäjän ammattitutkintoa työn ohella oppisopimuksella itselleni. Kuulostaako hassulta? Se on totta, toimivaa ja tehokasta! Tulisielut (www.tulisielut.fi) on mahtava Tiimiakatemian ja Partuksen luoma koulutuskonsepti, jonka toimii esim. Porvoon seudulla yhteistyössä Porvoon kauppaoppilaitoksen kanssa. Meillä oli treenipäivät Hauholla, ihanassa maatilamatkailu paikassa, Ilorannassa (www.iloranta.fi), jossa on aikoinaan mm. kuvattu kuuluisat Niskavuori-elokuvat. Suosittelen tätä lomakohteeksi, jos haluaa olla luonnon helmassa, syödä hyvin ja nauttia yhdessäolosta!

Lähipäivien saldo oli yritystoimintani vision ja tarjooman kirkastuminen! Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että missioni on kipuongelmien ja turvotusten kanssa kamppailevien ihmisten auttaminen. Toivon, että voin ja saan jakaa osaamistani. Olen iloinen, että tämän viiden vuoden aikana, jona olen toimintaani "pyörittänyt", olen onnistunut saamaan monipuolisia ja moniammatillisia osaajia verkostooni toimintani tueksi. Yhdessä olemme enemmän!

Kipu on kärsimystä eikä turvotus ole normaalia! Näitä oireita täytyy hoitaa tehokkaasti monipuolisin keinoin! Sairaanhoitopalvelu-Leena tarjoaa: "Kaksi kuuntelevaa korvaa, yhden informoivan suun, kaksi osaavaa kättä, yhden empaattisen sydämen, moniammatillisen yhteistyöverkoston ja tehokkaan alipainehoitoteknologian Sinun käyttöösi!"

Valoa kuistilla
Huomenna alkaa uusi viikko ja työt kutsuu.....
Nyt jännittämään peresidentin vaalien tulosta!!

No comments:

Post a Comment