Sunday, 19 February 2012

LymphaTouch Maarianhaminassa!

Perjantai aamuna herätyskello soi viideltä. Tunti sen jälkeen ajelin jo kohti Helsinki-Vantaan lentokentää. Vatsanpohjassa oli perhosia, kun ajattelin päivän ohjelmaa....Ensimmäistä kertaa Maarianhaminaan, talvella, pienellä lentokoneella, yksin ja edessä ensimmäinen LymphaTouch-koulutus ruotsin kielellä. Mitenhän kaikki sujuu? Minna HLD:lta oli tapansa mukaan hoitanut mallikkaasti kaikki käytännön järjestelyt, mutta silti minua vähän jännitti.

AirÅlandin lentoi lähti ajallaan ja matka taittui 50 minuutissa. Perillä mukava taksirouva ajoi minut Medimar-lääkärikeskukseen, jossa sain tutustua ihaniin ihmisiin ja toimivaan sekä kauniiseen ympäristöön. www.medimar.ax.

Medimar, Åland
Koulutus sujui hyvin ja Ahvenanmaa sai ensimmäiset LymphaTouch-laitteet koekäyttöön! Kotimatka sujui yhtä hyvin kuin menomataka, lentokapteenina oli taitava nuori nainen ja matka taittui 45 minuutissa. Olin Vantaalla klo 20 -aikaan. Suomen talvi on kuitenkin koetellut meitä taas tänäkin vuonna ja ajokeli Vantaalta Porvooseen oli todella haasteellisen liukas. Onneksi pääsin ehjänä kotiin rakkaan puolisoni luo ja viikonloppuna sain nauttia yhdessäolosta myös tyttäreni ja hänen poikaystävänsä kanssa.

Ahvenanmaalaiset ovat LymphaTouchin käytöstä innoissaan ja hyvin vaikuttuneita laitteen monipuolisesta käyttö mahdollisuudesta. Niin olen minäkin edelleen, vaikka olen käyttänyt sitä jo kohta 1,6 vuotta. Yhä uudelleen hämmästyn päivittäin sen tuomia hoitotuloksia. Se on suuri laite pienessä koossa!!!

No comments:

Post a Comment