Sunday, 20 May 2012

Niska jumissa!

Helatorstai oli lämmin ja kaunis. Innostuin siivoamaan talomme takana olevaa metsikköä. Rivakasti kannoin risuja ja kaatuneita puita parin tunnin ajan. Fiilis oli mahtava ja tuntui hyvältä tehdä jotain hyödyllistä ja samalla nauttia hyötyliikunnan tuomasta hyvästä olosta. Mutta huvilla on veronsa. Seuraavana aamuna kroppa vaikersi. Niskat ja hartiat olivat jumissa!

Pelastava enkeli löytyi tällä kertaa sauraavana päivänä työpaikaltani. Naapuriyrityksen, Porvoon Hierojakoulun Joonas, tarjosi apua! Joonas kehoitti tulemaan iltapäivällä opiskelijahieronnan asiakkaaksi. Siirtelin iltapäivän potilasaikojani ja sain vapaan tunnin iltapäiväksi. Olin jo aamusta yrittänyt yksin hoidella niskaani LymphaTouchilla ja laitoin kinesioteipit niskaan ja hartioille. Mutta, kun pääsin ammatilliseen hierontakäsittelyyn, niin tuntui mahtavalta! Katri, joka käy Porvoon Hierojakoulua teki todella hyvää työtä ammattimaisin ottein ja ennen kaikkea asiakasta kuunnellen ja arvostaen. KIITOS! Menen varmaan vielä uudelleen hoitoon ja suosittelen lämpimästi näitä palveluita. Toimintaan voi tutustua ja ajanvarauksia tehdä osoitteessa www.porvoonhierojakoulu.fi.

LymphaTouch + hieronta+ kinesioteippaus yhdessä
toimii niskan kivun hoidossa erinomaisesti!
Nyt viikonloppuna olen jatkanut niskan ja hartioiden hoitoa LymphaTouch alipainehoidolla ja kinesioteippauksella. Alipainehoito on suureksi avuksi ennen hierontaa, jos lihakset ovat kovin tiukat ja kireät. Alipainella saadaan kudoksen aineenvaihdunta paremmaksi ja iho liikkuvammaksi, jotta hierojan on helpompi käsitellä lihaksia. Hieronnan jälkeen alipainehoito auttaa kudoksen aineenvaihdunta tuotoksen poistumista kudoksesta aktiovimalla lymfatoimintaa ja verenkiertoa.

Nyt näitä hyviä hoitoja on siis saatavilla "saman katon" alta, vierekkäisissä toimitiloissa Porvoon WSOY-talossa, osoitteessa Mannerheiminkatu 20. Tervetuloa kokeilemaan ja voimaan hyvin!

No comments:

Post a Comment