Sunday, 27 May 2012

Hermot pinteessä!

Huh, mikä viikko! Viikko sitten jumiutunut niska helpottui hetkellisesti hoidoilla, mutta jatkuva rasitus eli pitkät työpäivät tekivät tepposen. Lihakset kipeytyivät uudelleen ja lihastulehduksen aiheuttama turvotus aiheutti hermojen pinnetilan. Koko viikon olen "kärvistellyt" hermokivun kourissa ja ollut töissä (eihän yrittäjä tunne sairaslomaa??!!). No, kaikella on tarkoituksensa. Nyt oman kokemukseni kautta olen taas entistä kokeneempi neuropaattisen kivun hoidossa.

HIVAMAT- elektromagneettintn syvävärähtely
Keskiviikkona osallistuin Helsingissä HIVAMAT deep oscillation -workshop koulutukseen ja sain koekäyttööni HIVAMAT- syvävärähtely hoitolaitteen. Nyt olen loppuviikon houidettu niskaani ja yläselkääni mieheni ja tyttäreni avustuksella ns. omalla konsepillani. Konseptiin kuuluu niska-hartia-selkä alueen ja rintakehän sekä olkapään hoito pari kertaa päivässä. Hoitona ensin kudosten aktivointi ja aineenvaihdunnan vilkastuttaminen LymphaTouch-alipainehoidolla. Sen jälkeen saman alueen käsittely HIVAMAT - elektromangneettisella syvävärähtelyhoidolla. Lopuksi vielä kevyt hieronta ja manuaalinen lymfahoito ja tietysti liikehoito. Nyt olen tehnyt hoitoja neljä päivää.  Rintakehällä ja kaulalla ollut hermokipu poissa! Alkuviikosta vaatteiden kosketus iholla, suihku ja tuulenvire kaulalle, aiheuttivat polttavan nokkosmaisen kivun, mutta nyt se on POISSA! JEEE!

Uskon, että tällä hoitokombinaatiolla on mahdollista hoitaa monia vaivoja paremmin kuin pelkästään yhdellä hoitomuodolla. Ja mikä ihaninta, en ole ottanut yhtään kipulääkettä ja siitä huolimatta olen saanut  kivun hoitoon tehokasta lievitystä.

Nyt täytyy vaan miettiä, investoinko taas ja hankin tämän syvävärähtelyhoitolaitteen omaksi, jotta voisin hyödyntää sitä hoitotyössäni. Taidanpa jo tietää vastauksen......

No comments:

Post a Comment