Sunday, 9 September 2012

LymphaTouch ja Hivamat messuilla

Keskiviikkona 5.9.2012 vietettiin Yrittäjän päivää ja Porvoossa järjestettiin Itä-Uudenmaan messut, paikkana PointCollege. Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin eli meikäläinen osallistui näytteilleasettajana mukaan tähän tapahtumaan. Päivä oli todella onnistunut! Kiitos siitä järjestävälle taholle! Näytteilleasettajat täyttivät juhlasalin, näyttämön ja sisääntuloaulan. Iloinen puheensorina täytti opiston tilat ja messuväkeä riitti koko päivän tasaiseen tahtiin. Tavattiin tuttuja ja saatiin uusia tuttavuuksia aikaan.

Messuilla esittelin yritykseni tuottamia kivunhoidon ja lymfaterapian palveluita. Messuvierailla oli mahdollisuus saada kokeeksi ilmainen  LymphaTouch hoito ja Hivamat syvävärähtelyhoito. Hoidon antajaksi olin pikakouluttanut ahkeran ja reippaan PointCollegessa opiskelevan lähihoitajaopiskelijan, Annen. Ammattimaisin ottein Anne hoiti demohoidot ja antoi tuleville asiakkaille informaatiota hoitomenetelmistä. Minä puhuin koko päivän suu vaahdossa kivunhoidon ja lymfaterapian tärkeydestä. Lisäksi kerroin edustamani HyVäl-verkoston toiminnasta (Hyvinvointi palveluiden verkosto - Nätverk för Välmående) www.hyval.fi ja Suomen sairaanhoitajaliiton yrittäjäsairaanhoitajat ry:n toiminnasta. www.sairaanhoitajaliitto.fi. Minulla oli siis messuilla tavallaan kolmen organisaation edustus.

Kuva: Maarika Weissman /PointCollege (Facebook)
Päivä sujui kuin siivillä. Innokkaita haastattelijoita ja hoidoista kiinnostuneita oli paljon. Haasteellista oli muistella kaikki hienot englannin kieliset sanat koskien omaa toimintaa, sillä PointCollegen kansainväliset opiskelijat kulkivat muistivihkoineen ja halusivat kuulla toiminnasta tarkemmin. Ihastuttavat tummaihoiset kaunottaret halusivat tietää mitä eroa on Suomessa opiskella sairaanhoitajaksi tai lähihoitajaksi ja miten kumpikin työllistyy? Asian lomassa lohkaisin vitsin siitä, että perinteisesti lääkärit menevät naimisiin sairaanhoitajien kanssa, joten tämä voisi olla yksi porkkana sairaanhotajaksi opiskelulle. Kuului ihana naurun remahdus ja kauniin valkoiset hampaat loistivat rivissä. Pieni hento, kaunis korealaistyttö oli myös hyvin kiinnostunut suomalaisesta hoitotyöstä. Kertoi opiskelevansa alaa Suomessa ja toivoi uutta tapaamista.

Tuleva viikko ei tuo paljonkaan muutosta hektiseen työtahtiin. Keskiviikkona luennoin Haavapäivillä Helsingin Messukeskuksessa lymfaterapian näkökulmasta haavapotilaan hoidossa. Suunnitteilla on lokakuun puolivälissä organisoida Porvoossa rintasyöpäpotilaille lymfaödeeman itsehoidon kurssi yhtenä iltana. Lokakuussa (11.10) pidetään myös Porvoossa terveydenhuollon henkilöstölle suunnattu LymphaTouch-koulutus. Koulutukset pitävät yllä vireyttä ja ammattitaitoa. Kouluttautumisella pyritään syventämään ammatillista toimintaa, jotta jokainen potilaskohtaaminen arjessa voisi olla ainutlaatuinen!

No comments:

Post a Comment