Sunday, 1 December 2013

Mukana pilottiprojekteissa!

Perjantaina tein Facebook päivityksen statukseeni:
"Tiukka viikko pulkassa. Takki tyhjä, mutta onneksi on perjantai. Hyvää ensimmäistä adventtiviikonloppua! "Ja juuri siltä tuntuikin. Koko viikko on ollut todella haipakkaa menoa ja pitkiä työpäiviä. Marraskuun pimeys, lyhyet päivät ja pimeät aamut sekä illat saavat kevään lapsen mielialan alakuloiseksi ja työtaakan tuntumaan painavammalta. Ns. normityön lisäksi on ollut paljon muutakin projektia ja yhteistyöverkoston toimintaa.
 
Tiistaina tempaistiin VALTA HYVINVOINNILLE - projektin merkeissä pystyyn Hyvinvointikeskus yhdeksi päiväksi Porvooseen. Tämä pop-up tapahtuma oli esimakua Porvooseen suunnitteilla olevalle Hyvinvointikeskus hankkeelle, jossa haluttiin käytännössä testata mitä tällainen keskus voisi asiakkailleen tarjota. Meno oli iloista, monipuolista ja mahtavaa! Paikallislehdet kirjoittivat tapahtumasta ja kansa oli tyytyväinen uuden konseptin luomaan mahdollisuuteen edistää omaa
Pop- up päivän saldo oli mahtava!
kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä kaupungin, oppilaitosten, vapaaehtoisten järjestöjen, seurakunnan, yritysten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tästä tullaan taatusti vielä kuulemaan lisää!
 
Perjantaina tapasin Laurean AMK:n kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa ja heidän ohjaavan opettajansa. Olemme vuoden alussa käynnistämässä jotain uutta ja ainutlaatuista yhteistyötä. Aiomme lähteä toteuttamaan ns. mestari-kisälli- mallin mukaista oppimisalustaa ja -toimintaa. Opiskelijat ovat innostuneita ja kiinnostuneita kehittymään kivunhoidon saralla. Aiomme yhdessä toteuttaa kivunhoidon oppimisprojektin, jossa asiantuntija hoitaja opettaa uusia, tulevia asiantuntijoita ja yhdessä kehitämme hoitotyötä asiakkaittemme ja potilaittemme parhaaksi. Uusia tuulia siis tulossa!!
 
Kaikki kehittämistyö ja jatkuva oppiminen ovat edellytyksenä hoitotyön toiminnan kehittämiselle. Kehitystyön ohessa kuitenkin palvelemme ja hoidamme kipu- ja turvotuspotilaita koko ajan. Päämääränämme on tuottaa asiakaslöhtöistä empaattista, asiantuntevaa ja korkeatasoista kivunhoitoa sekä lymfaterapia palveluita. Kiitos yhteistyöstä kaikki ihanat kollegat ja kumppanit. Suurkiitos ihanille asiakkailleni / potilailleni, jotka uskotte ja luotatte toimintaani. Hyvää 1. adventtia kaikille!

No comments:

Post a Comment