Sunday, 9 March 2014

Naisenergiaa!

Mikä viikko! Onneksi edes yksi vapaapäivä antaa asioille hieman perspektiiviä. Johtuneeko siitä, että olen parin viikon ajan nauttinut aamuisin LifeWave :n  Corsentialista, kun olen kuluneella viikolla ollut niin hitokseen energinen! Olin jo perustamassa uutta klinikkaa, mutta onneksi hyvät ystävät ja kollegat, omaavat hieman enemmän talonpoikaisjärkeä kuin meikäläinen ja saivat minut toisiin aatoksiin. Kaikella on tarkoituksensa, sillä lauantaina tapasin upeita tyyppejä ja sain uutta ajateltavaa.

Viime torstaina oli kansainvälinen Lymfaödeeman tietoisuuden lisäämispäivä ja pidimme Porvoon Laurean tiloissa infoillan. Se sujui yli odotusten. Kuulijoita oli paljon ja heräsi myös mielenkiintoista keskustelua siitä, miksi ei Suomessa terveydenhuollon ammattilaisille opeteta näitä asioita koulussa. Tilanne on mikä on ja siksi on upeaa saada olla tärkeän asian sanansaattaja. Kiitos Kir-Fix Oy:lle mukana olosta. Huomenna "matka" jatkuu ja lähden viemään lymfaterapian sanomaa HYKS:in lasten- ja nuortensairaalaan.

Ensi lauantaina tapaan kollegoita Helsingissä, jossa järjestetään toisen kerran Suomen Lymfahoito ry:n ja Suomen Vodder-lymfaterapeutit ry:n yhteinen luentopäivä. Odotan innolla kollegoiden tapaamista, verkostoitumista ja kokemusten vaihtoa. Luentoaiheina on imusolmukesiirtoleikkaukset, CPRS; esteettinen kirurgia, turvotuksen mittaukseen kehitettyjen laitteiden esittelyä ja ravintotietoutta sekä palautetta Rooman kongressista ja opintikäynti kuulumisia kuuluisasta Földi-klinikasta. Tulee huippupäivä!

Home is where your story begins!

Nyt on kuitenkin sunnuntai ja eilen vietimme naistenpäivää. Kyllä eilisen seminaarin jälkeen tuntuikin hyvältä olla nainen. Puolisoni on siivonnut kotimme, laittanut ruokaa, ostanut kukkia jasuklaata. Lämmin sauna ja porekylpy odottivat minua, kun kotiuduin LifeWave seminaarista. Aikuinen nainen kiittää saamastaan naistenpäivän lahjasta ja jatkaa kohti uusia seikkailuja!

No comments:

Post a Comment