Saturday, 14 June 2014

Suomalainen ei usko ennen kuin näkee!

Pääni on aivan pyörällä viikon huikeista tapahtumista! Viime sunnuntain Feel Good messut olivat pienimuotoiset, mutta antoisat. Olin hyvän ystäväni kanssa tapahtumassa esittelemässä LifeWave-tuotteita. Hämmästys oli suuri, kun paikalla ollut henkilö sai heti avun pitkittyneeseen jalkavaivaansa.

 Maanantai aamuna puolisoni selkä oli niin jäykkä ja kipeä, että hän tarvitsi apua sukkien pukemisessa. Kysäisin noin ohimennen, että laitanko hänen kipeään selkäänsä lääkkeetömät akupunktiolaastarit? "No, eihän ne toimi!" tiuskaisi hän. Samaan hengenvetoon hän jatkoi: " No, voithan sä laittaa, jos haluat?" Tietysti minä halusin auttaa häntä. Laitoin laastarit hänen selkäänsä. Illalla työstä palattuaan puolisoni oli innoissaan: " Mun selkä on ollut tosi hyvä tänään!" "Eihän se tietysti laastareista johdu", vastasin. Seuraavana aamuna puolisoni pyysi, että laittaisin uudet akupunktiolaastarit hänen selkäänsä. En voinut vastustaa kiusausta ja sanoi, että miksi nyt niitä laittaisimme, kun ne eivät kuitenkaan toimi. Jos katse olisi liiskannut, olisin märkä läntti. Hän sai laastarit ja on käyttänyt niitä nyt viikon ja tänä aamuna myönsi, että "Kyllä nää toimii ja on tosi hyvät!" Suomalainen ei usko ennen kuin näkee!


Eric Edmeades, Helsinki 11.6.2014
LifeWavin myötä olen alkanut haaveilla taloudellisesta riippumattomuudesta. Innostukseni vahvistui, kun osallistuin keskiviikkona Uskalla Innostua- tiimin organisoimaan Business Freedom-koulutukseen Helsingissä. Oli upeaa kuulla sulavasanaista ja karismaattista Eric Edmeadesta. Eric on yhtä innostava ja selkeäsanainen business asiantuntija kuin Eric Worre. Näin aikuisena naisena (jos koskaan) on sopiva hetki miettiä omaa tulevaisuuttaan ja koittaa turvata itselleen hyvä elämänlaatu
työuran jälkeenkin. Siis mahtavan tiimimme motto mielessä eteenpäin! "Keulaan ja kukat!"

Toisen innostavan tiimin tapasin torstaina, kun meillä oli Sairaanhoitajayrittäjien hallituksen kokous.
Syksyksi on Suomen yrittäjäsairaanhoitajille suunnitteilla huippu hyvä koulutuspäivä! Laittakaahan kalenteriinne jo varaus 10.10! Asiasta lähemmin lisää kesälomien jälkeen Sairaanhoitaja lehdessä.

Viikon kruunasi tänään käynti tyttäreni luona. Kuopukseni täyttää jo 21 vuotta ja olen erittäin ylpeä tästä nuoresta, reippaasta ja kauniista tyttärestäni! Hänellä alkoi ansaittu kesäloma hoitoalan hektisestä toimesta. Huomenna hän nousee sinivalkoisin siivin kohti ansaittua lomamatkaa. Toivotan hänelle hyvää ja turvallista sekä rentouttavaa matkaa! Viikon kuluttua jään itsekin parin viikon kesälomalle! Sitä ennen vietämme Suomen keskikesän juhlaa, Juhannusta.


No comments:

Post a Comment