Saturday, 7 June 2014

Kipusairaanhoitajan palveluille on kysyntää

"Kipusairaanhoitajan palveluille on kysyntää" kirjoittaa tämän päivän Uusimaa-lehti Yritysfakta-liitteessään. (Úusimaa lehden erikoisliite 7.6.2014). Lehden toimittaja Maarit Gabrielsson kävi haastattelemassa minua työpaikallani 23.5.2014. Lehti halusi nostaa esille Porvoon paikallisia yrittäjiä ja valitsivat Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin palvelut, koska yksityisistä sairaanhoitopalveluista on kasvava tarve. Tämä näkyy toiminnassa potilasmäärien kasvuna. Aiemmin vastaanotolle saattoi saada ajan viikossa, nyt odotusajat ovat pidemmät ja harvemmin voi ottaa nopeasti ns. uusia potilaita. Tämä asettaa tietysti uusia haasteita yrittäjälle: laajentaako toimintaa vai ohjaako uudet potilaat toiselle palveluntuottajalle? Porvoossa tämäkin on haaste, sillä kipusairaanhoitajia ei muita paikkakunnalla ole.
Uusimaa, Yritysfakta 7.6.2014

Työvikko on siis ollut vaiherikas ja antoisan mielenkiintoinen. Ihania onnistumisen kokemuksia on saavutettu useita, useimmat niistä liittyvät LifeWave-tuotteiden nopeaan kivunlievitykseen. Maanantaina oli ilo tavata HLD Oy:n  pirteä edustaja, Tiina. Hän piipahti toimistollani tekemässä haastattelua Physiotouchin käytöstä ja muisti tuoda ne ihanat edustajan lahjukset (piirakkaa ja leivoksia!). Kiitos!

Tiistai-iltana kokoonnuimme suurella joukolla Omenamäen palvelukeskukseen LifeWave-iltaan ja keskiviikkona saman teeman ympärillä Manager meeting pidettiin kauniissa Tuusulan Krapissa. Suosittelen lämpimästi paikkaa hyvän ruoan ja kauniin maiseman ystäville! Vielä huomenna, sunnuntaina, toiminta jatkuu upeiden lääkkeettömien kipulaastareiden parissa Porvoossa. Sunnuntaina 8.6.2014 klo 13-17 on Epoon Bygdebossa Feel Good messutapahtuma, jossa esittelen näitä tuotteita. Paikalla myös paljon muita terveysalan hittejä! Jos asia kiinnostaa niin tervetuloa sunnuntai ajelulle Epooseen!

No comments:

Post a Comment