Sunday 14 September 2014

Bioelektroniikka toimii tutkitusti kivunhoidossa

VAU mikä viikko! Väsynyt, mutta onnellinen ja innostunut! Tämä lause kuvaa hyvin tämän hetkistä olotilaani. Toinen viikko uudessa tilassa ja huikea viikonlopun seminaarimatka Osloon LifeWavin tiimoilta. Voiko elämä olla sisällöltään rikkaampaa? Ensimmäinen käyntini Norjassa antoi maasta positiivisen vaikutelman.

Oslossa minulla oli ilo ja kunnia tavata LifeWave:in toimitusjohtaja ja perustaja David Schmidt sekä hallituksen puheenjohtaja (president) Michael Collins. Huippuosaajia ja asiantuntijoita mm. bioelektroniikan saralla. Päivän kruunasi Dr Pierre Volckmann esityksellään, jossa hän referoi randomoidun kliinisen kaksoissokkotutkimuksen tuloksia LW:n teknologian kivun hallinta tuotteilla. Tutkimukseen oli osallistunut 150 kipupotilasta 5 sairaalasta 3 kk:n aikana. Tutkimuksen kohteena oli kudosvauriokivun lievittyminen IceWave-tekniikalla lumehoitoon verrattuna. Tutkimustulos kertoi, että LW/IceWave lääketieteellisillä laitteilla (patentoitu laastaritekniikka) saatiin merkittävä kivunlievitys jopa 5, 15 ja 60 minuutissa. Tämä kaikki siis ilman kemiallista hoitoa ja sivuvaikutuksia!

Volckmann toimii arvostettuna kipulääkärinä, kuntoutuslääkärinä ja tutkijana Ranskassa toimivassa Generale De Sante sairaalassa. Hän toimii myös lääketieteellisenä johtajana ranskalaisessa terveyspalveluiden valvontaorganisaatiossa , johon kuuluu 75 lääketieteenlaitosta ja 27 yksityistä sairaalaa. Hän on arvostettu kivun hoidon asiantuntijalääkäri ranskalaisessa kivuntutkimusyhdistyksessä SFETD (French Society for the Study and Treatment of Pain). Suomessa vastaavanlainen yhdistys on SKTY (Suomen kivuntutkimus yhdistys), jonka jäsen olen vuodesta 2000 lähtien ollut.

Ilman sähkömagneettisia ja biokemiallisia reaktioita kehomme ei toimi. LifeWave tuotteet perustuvat tähän bioelektroniikkaan. Erilaisilla mittauksilla on pystytty osoittamaan, että LW:n lääkkeettömät akupunktiolaastarit vaikuttavat solujen energiakenttiin positiivisella tavalla, solujen ikääntymistä hidastavasti ja soluvaurioita korjaavasti.

Seminaarissa kuulijat esittivät luennoitsijoille kysymyksiä. Volckmannilta kysyttiin suositteleeko hän työssään potilailleen bioelektroniikka tuotteita. Tähän Dr Volckmann vastasi, että Ranskassa on hyvin tiukka valvonta ja ensisijaisesti lääkäreiden täytyy määrätä potilaille lääkehoitoa. Kun nämä on kokeiltu, voi hän lisävaihtoehtona suositella bioelektroniikkaa, mutta nykykäytännön mukaan se ei voi olla ensisijainen vaihtoehto. Näin on myös meillä Suomessa! Käypähoitosuositus ohjaa lääkäreiden työtä ja siellä ei löydy juurikaan mainintaa täydentävien hoitomenetelmien käytöstä. Toisaalta voimme talonpoikaisjärjellä ajatella kuinka täydellinen tämä hoitosuositus on, jos mietimme pitkään käynnissä ollut väittelyä ruokavalion vaikutuksesta sydän- ja verisuonitautien hoitoon. Aikaisemmin tiukka rasvaton linja on murtumassa! Toivottavasti Volckmannin ja Schmidtin kaltaiset nerot jaksavat osoittaa maailmalle uutta suuntaa kivunhoidossa!

David Smidth & Michael Collins
Oslossa 13.9.2014


Dr Volckmann esitti tutkimustuloksia, joiden valossa
toimin käyttäessäni työssäni bioelektroniikkaa kivun hoidossa.

No comments:

Post a Comment