Sunday, 7 September 2014

Uudet toimitilat

Niin ponkaistiin käyntiin Sairaanhoitopalvelu-Leenan toimintakausi uusissa toimitiloissa. 1.9.2014 lähtien ajanvarausvastaanottoni toimii siis Yrityskeskus 31 tiloissa Runeberginkatu 31:ssä Porvoossa. Vastaanottohuone on kuusi neliötä entistä pienempi, mutta todella hyvin sain tavarat mahtumaan ja huone näyttää todella kotoisalta! Tilakuvan voi nähdä Facebookissa Sairaanhoitopalvelu-Leenan sivun kansikuvassa.

Asiakkaat / potilaat ovat löytäneet hyvin uusiin tiloihin ja monet ovat olleet hämmästyneitä siitä, miten paljon toimintaa Yrityskeskus 31:n mahtuu. Itse olen innoissani työyhteisöstä, joka koostuu monen eri ammattilaisen yrityksestä. Mukana on musiikkikoulua, fittness- tuotteita, työnohjausta ja koulutusta, isännöintitoimisto, kauneusalanyritystä ja terveyden ja sairaanhoidon palvelua. Verkostoissa ja yhteistyössä on voimaa!

Nyt kun toimisto on pysäköitynä ja yritystoiminta jatkuu vakaana, voin keskittyä myös itseni johtamiseen ja työkyvyn ylläpitoon. Huomenna käynnistyy kansalaisopiston allasjumppa, johon olen ilmoittautunut ja odotan innolla uutta potkua oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Tiistaina käyn tapaamassa kiropraktikko Sami Liukkosta. Toivon kannanottoa selkävaivani syntymekanismiin ja kuntoutukseen.

Ajanvarausvastaanottotyöni ohessa toimin myös verkostomarkkinointi yrittäjänä. Illalla tapaan ihanat Team Managerit LifeWavin parissa. Suunnittelemme syksyn toimintaa ja laadimme strategiaa päämäärämme saavuttamiseksi.Tuleva viikko huipentuu perjantaina Oslon matkaan. Norjassa, Oslossa,  pidetään LifeWave  seminaari lauantaina ja tuskin maltan odottaa, että tapaan yrityksen
 perustajan David Schmidtin.
Työmatkan silmäniloa!

Nyt siis tilanne työsaralla on hyvä ja tästä on mahdottoman ihanaa jatkaa energisenä kohti syksyä. Aurinko paistaa tänäänkin pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari on +20 astetta vielä. I´m so happy!

No comments:

Post a Comment