Saturday, 15 November 2014

Lääkkeettömän terveysteknologian sanansaattajana

Viime viikon positiivisuusajattelu haaste on mennyt monta kertaa mönkään, nyt en tiedä jaksanko enää aloittaa alusta...?? Marraskuun harmaus ja pimeät illat ovat haasteita mielialalle ja jaksamiselle. Tänään olin aamupäivän mukavassa seurassa, joka piristi mieltä hetkeksi. Askolassa Mäntyrinteen palvelutalossa järjestettiin Kaamoksen kaato-minimessut, joissa kävin esittelemässä LifeWave tuotteita. Tunnelma oli mukava ja porukkaa kävi ihan kivasti. Solmin uusia tuttavuuksia ja tapasin myös ns vanhoja asiakkaita.

Huomenna matka suuntautuu Turkuun, Vahtoon, jossa käyn Lifewave kollegani kanssa esittelemässä tuotteita Varjotallin väelle. Tallin ns Ratsutuvalla on LW-esitys klo 12.00. Mukavasta ja tutkitusta, ihmisten (sekä eläinten) terveyttä ja elinvoimaa lisäävästä tuotteesta, on aina ilo jakaa tietoa sitä tarvitseville. Tulevana keskiviikkona auton keula suuntaa kohti Tamperetta samalla asialla.

Askolan messuilla/ Copyright Leena Vallin

  Verkostomarkkinointi yrittäjyys on tullut tärkeäksi lisäansioksi ja jakelumalliksi nykyisen liiketoimintani rinnalle. Uskon ja toivon, että jonain päivänä se on ainoa liiketoimintamallini! Verkostomarkkinoinnissa on tulevaisuus! Jokaisen on vaan löydettävä itselleen ja ideologialleen sopivat tuotteet, joiden kanssa on luontevaa ja tuloksellista toimia. Jos sinä, blogini lukija olet kiinnostunut lisäansiosta tai jopa taloudellisesta riippumattomuudesta tai omasta hyvinvoinnista lääkkeetömien ja tutkittujen tuotteiden parissa, niin ole rohkeasti yhteydessä! Kerron mielelläni lisää!

Kivunhoito & Lymfaterapia vastaanottoni toimii Yrityskeskus 31 tiloissa Porvoossa joka arkipäivä. Lifewave Itsenäisenä jälleenmyyjänä toimin joka päivä. Asiat ja toiminnot kulkevat limittäin, lomittain ja yhdessä. Koko ammatillisen toimintani ydin on kuitenkin kivusta ja turvotusongelmista kärsivien auttaminen sekä kaikkien niiden henkilöiden tukeminen, jotka haluavat pitää huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinistaan. Elämä on kallisarvoinen lahja ja sitä tulee vaalia kaikin tavoin.


No comments:

Post a Comment