Sunday, 21 December 2014

Hyvää Joulua!

Vuosi 2014 lähenee loppuaan. Tänään on neljäs adventtisunnuntai ja lähden kohta Porvoon Tuomiokirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja. Siitä alkaa joulun tunnelma! Tämä joulu on poikkeuksellinen, sillä vietän sitä ensimmäistä kertaa puolisoni kanssa kahden kotona. Tilanne on toivottu, rentouttava ja onnellinen. Olen erittäin onnellinen siitä, lapset ovat kukin tahoillaan terveitä ja onnellisia. Olen onnellinen myös siitä, että vanhempani ja sisarrukseni voivat hyvin ja viettävät joulua toivomallaan tavalla. Joulu on perhejuhla, mutta perheen ei aina tarvitse olla fyysisesti läsnä, koska läheisemme ovat sydämissämme nyt ja aina!

Suurkiitos asiakkailleni/potilailleni ja yhteistyökumppaneilleni kuluneesta vuodesta. Ilman teitä kaikkia ei palveluilleni olisi kysyntää. Kiitos kaikille muistamisesta. Toivon teille kaikille Rauhallista ja Hyvää Joulua! Sairaanhoitopalvelu-Leena viettää joululomaa ajalla 20.12.2014 - 6.1.2015. Tammikuussa jatkamme kivun hoitoa ja lymfaterapiaa Yrityskeskus 31 - tiloissa.

Näin vuoden pimeimpänä aikana on hyvä sytytellä valoja ja kynttilöitä. Käpertyä lämpimään vilttiin glögin ja hyvän kirjan kanssa. Summata mennyttä ja visioida tulevaa! Antaa itsellensä aikaa ja huolenpitoa. Jokainen on tärkeä ja oma kokonaisvaltainen hyvinvointimme on omissa käsissämme. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

Kiitos ihanat asiakkaat kauniista lahjoista!

No comments:

Post a Comment