Saturday, 23 May 2015

Glutation terveyden avain!

Huomenna on Helluntaipäivä. Se kertoo kesän olevan nurkan takana. Oppilaat päättävät ensi viikolla lukuvuotensa ahkeroinnin ja siirtyvät kesälaitumille. Varma kesän merkki on myös Epoontien varteen laiduntamaan tulleet lehmät. Luonto tarjoaa kauniita vihreän sävyjä ja linnut ahkeroivat pesimispuuhissaan. Nyt olisi tarvetta heittää pikkuhiljaa ns kesävaihde päälle ja pysähtyä nauttimaan suvesta! Valitettavasti yrittäjän arkeen mahtuu vain lyhyitä taukoja.

Stressi, kiire, ikääntyminen, ympäristön saasteet, allergeenit, yms koettelevat kehoamme joka päivä. Nyt jos koskaan on aika ajatella kehon hyvinvointia! Terveyden tukeminen voi nimittäin olla yksinkertaista! Kerron esimerkin: tällä viikolla olen todella laiminlyönyt terveyteni hoitamista. Työkiireet ovat pitäneet minua otteessaan. Työpäivät ovat venyneet yli 12 tuntisiksi, uni ollut vähäistä, ruokailu epäsäännöllistä ja työyhteisössä tapahtuneet käänteet ovat aiheuttaneet paljon stressiä. Tiistaina heräsin klo 03 kurkkukipuun. Laitoin Glutationi laastarin kurkulleni, heräsin klo 6 ja kurkkukipu oli poissa! Torstaiaamuna jalkoja särki. Flunssa taisi kolkutella kehoni portilla. Laiton päiväksi glutationi- ja energialaastarit. Olin töissä aamusta  klo 20.30 asti, ilman mitään oireita. Siis helppoa ja tehokasta. Mikä on tämä "ihmeaine?"

Glutationi on antioksidantti, eli soluja hapettumiselta suojaava aine. Antioksidanttina se siis estää härskiintyneiden rasvojen imeytymistä verenkiertoon, suojelee soluja vapailta radikaaleilta eli hapettumiselta. Se vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustukseen eli vastustuskykyyn.  Myrkylliset yhdisteet inaktivoituvat glutationin avulla. Inaktivoitumisen aikana myrkky tai muu yhdiste, kuten raskasmetallit ja lääkejäämät erittyvät nopeammin pois kehosta. Glutationia pidetään yhtenä tärkeimmistä antioksidanteista aivojen hyvinvoinnin kannalta. Glutationin määrä kehossa laskee iän karttuessa. Glutationia on kaikkien kehojemme solujen sisällä. Glutationi ylläpitää muiden antioksidanttien, kuten esim. C-vitamiinin ja Ubikinonin (Q-10) hyvää tasoa verenkierrossa. Glutationin puute voi aiheuttaa ennenaikaisia vanhenemismuutoksia kehossa, sydänsairauksia, Alzheimerin tautia ja jopa syöpää, jos vapaita radikaaleja on kehossa liikaa. Glutationista on julkaistu yli 89 000 lääketieteellistä artikkelia ympäri maailmaa.
Glutationi molekyyli (Wikipedia)

Vanheneminen merkitsee viisastumista! LifeWavin perustajan ja toimitusjohtajan, David Smidthin sanoja lainatakseni: vanheneminen ei haittaa, jos keho pysyy nuorekkaana ja terveenä! Glutation on minun valintani! Glutationi ei imeydy riittävästi tabletteina (tutkimustulosta voi kysellä allekirjoittaneelta jos kiinnostaa!) Pistokset ovat puolestaan todella kalliita (useita satoja euroja / kpl) ja niiden vaikutus on hyvin lyhyt glutationin nopeasta puoliintumisajasta johtuen. Tutkijoiden Connor & Maret tekemän kliinisen, randomoidun kaksoissokkotutkimuksen (v.2011) mukaan glutationi laastarin käyttöön osallistuneista 80 % sai merkittäviä mitattavia fysiologisia terveysvaikutuksia. LifeWavin glutation laastari on patentoitua terveysteknologiaa, joka ainoana mailmassa nostaa veren glutationipitoisuutta 300 % 24 tunnin aikana.

Taas voin vaan ihmetellä! Miksi tästä ei puhuta hoitajien/lääkäreiden koulutuksessa? (Niin kuin ei lymfajärjestelmästäkään!!) Siis, jos ei tiedä, että ei tiedä niin ei voi tietää ettei tiedä! Jos elämäsi on kiireistä, stressaavaa, sinulla on riski johonkin perinnölliseen sairauteen tai muuten vain haluat virkeän ja vireän elämän, ole yhteydessä. Missioni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin!

No comments:

Post a Comment