Sunday, 20 September 2015

Alavida, elämälle

Mikä viikko! Suomi oli seota 18.9.2015 järjestettävän mielenilmauksen takia. Minua stressasi mahdollisesti peruuntuvat lennot, koska olin matkalla Kööpenhaminaan seminaariin. Onneksi Finnair hoiti mallikkaasti osansa ja lento lähti ajallaan hyvällä palvelulla! Kiitos siitä!

myalavida.com
Seminaari oli antoisa, mutta iltayöllä kotiutuneena, tämä päivä on mennyt kuin sumussa ja toimistotöiden parissa. Blogipäivitys jää lyhyeksi, mutta ytimekkääksi. Olen enemmän kuin innoissani LifeWavin lanseeraamasta uudesta tuoteperheestä, Alavidasta. Se tulee mullistamaan kauneus käsityksen ja terveen ihon varsinaisen merkityksen. Terveys ja kauneus lähtee meistä sisältä. Nyt meillä on ikääntymisen merkkejä ja iho vaurioita korjaava tuote, joka vaikuttaa sisältä ulos ihoon päin ja ihosta sisälle kehoon. Tulos on tutkitusti ja turvallisesti nopea, tehokas ja ainutlaatuinen.

Me puolisoni kanssa aloitamme heti tuotteet saatuamme (tilaus tehty tänään) koehoidot. Lupaan näyttää teille kuvia ennen ja jälkeen hoitojen. Olen vakuuttunut jo valmiiksi!

No comments:

Post a Comment