Saturday, 3 October 2015

eLymph Network Meeting

Aamulla heräsin hotelli Lohjan mukavasta huoneesta ja söin todella maittavan aamiaisen. Hymy huulilla muistelin edellisillan mukavaa tapaamista kollegoiden kanssa. Meillä oli Sairaanhoitaja- kurssimme valmistujaisten 30-vuotisjuhla tapaaminen. Puheille, muisteluille ja naurulle ei tahtonut illan aikana tulla loppua! Kyllä meillä oli ja on edelleen huippu jengi!

Perjantai-ilta oli huipennus mahtavalle viikolle. Tiistaina minulla oli ilo ja kunnia toimia yhteistyössä HLD Oy:n kanssa Töölön sairaalassa järjestetyssä eLymph Network Meetingissä ja kertoa käyttäjäkokemuksia PhysioTouchin käytöstä. European School of Lymphatic Diseas on Eurooppalaisten huippu klinikoiden  ja lääkäreiden yhteistyössä organisoima koulutuskonsepti, jossa asiantuntijuutta jaetaan ja kootaan yhteiseksi osaamiseksi kaikkien hyödyksi. Upeaa! Kuulin, näin ja sain uutta tietoa mm imusolmukesiirtoleikkauksista, lymfaödeeman kirurgisista hoitomahdollisuuksista, lymfajärjestelmän tutkimisesta ja geeniperimän tutkimuksesta liittyen lymfaattisen järjestelmän toimintaan. Nyt tuntuu hyvältä olla suomalainen lymfahoidon asiantuntija!
www.elymph.com, asiantuntijaryhmä
  Huomenna on tapaaminen LifeWave kollegoiden kanssa ja odotan uutta intoa ja puhtia verkostomarkkinointi bisnekseeni. Itsehoito tuotteet ovat tulevaisuutta ja varsinkin laadukkaat, tutkitut ja patentoidut tuotteet, joilla voimme hoitaa terveyttämme ja hyvinvointiamme. Väestö ikääntyy, hoitopaikat vähenevät, samoin hoitajien määrä vähenee suhteessa hoidettavien määrään. Itsehoito ja omaan terveyteen panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! 


No comments:

Post a Comment