Sunday, 29 November 2015

Fototerapia: tutkittu, tehokas ja nopea kivunlievitys

Oikein ihanaa ensimmäistä adventtia! Piha on lumeton, taivas harmaa, vettä tihuttaa ja tuulee, normaali Etelä-Suomen alkutalvi. Valoa pimeytyteen tuovat kuitenkin adventtikynttilät, joita nyt saamme sytytellä. Kiireen keskellä mieli pikku hiljaa jo haikailee joulun rauhaa!

Kaipaamme valoa, sillä valo on kaiken energian alkulähde! Pilvisellä päivällä meillä on vähemmän energiaa kuin aurinkoisella. Kaikki eläväinen materiaali reagoi valoärsykkeeseen fotoreseptoreiden välityksellä. DNA:mme on voimakas biofotonin lähde, se kommunikoi valon kanssa ja kehittyy valosta. Valo ohjaa siis erilaisia biokemiallisia reaktioita kehossamme. Kehossamme löytyy satoja akupunktiopisteitä, joiden fysikaalisista ominaisuuksista on havaittu, että niiden sähköresistanssi on pienempi kuin vastaavan ympäröivän kudoksen, ne emittoivat biofotoneja sekä hiilidioksidia ja ovat hyviä ääniaaltojen kantajia. Siksi nämä pisteet reagoivat herkästi myös valofrekvenssiin. 

LifeWave  on kehittänyt lääkkeettömät, kliinisesti tutkitut, patentoidut ja turvalliset itsehoitoon tarkoitetut fototerapia tuotteet. Kyseessä on pienet lääkkinnälliset laitteet, jotka sisältävät orgaanisia aineita (vettä, happea, aminohappoja ja sokereita),  jotka kehon lämmön vaikutuksesta kristallisoituvat ja heijastavat valoa, joka stimuloi kehon hermo- ja akupisteitä. Tuotteen käyttö on yhtä yksinkertaista kuin laastarin laitto haavalle. Jokaisella pienellä, noin kahden euron kolikon  kokoisella, laastarin näköisellä laitteella on oma ainutlaatuinen valospektri tarkoitustaan varten.

Lämpökameralla voimme helposti kuvantaa kuvauskohteen pinnasta lähtevää lämpösäteilyä. Ei-mittaavia lämpökameroita käytetään yleensä etsintä- ja valvontalaitteina. Dr Dean Clark on erityisesti perehtynyt lämpökameralla kuvantamiseen ja diagnosointiin LifeWave- teknologian parissa. Teknologia mahdollistaa nykyään myös oman kuvantamisen. FlirOne-lämpökameralla kuvaamme vastaanotollamme kehossa vallitsevan kivun "näkyväksi" lämpötilan muutokseksi lihaksen tulehdusprosessin aikana. Jo parissa minuutissa voimme samalla lämpökameramenetelmällä todeta fototerapian nopean vaikutuksen kudoksen tulehdustilan lämpötilan laskuna. Tämän vaikutuksen potilas/asiakas havaitsee nopeana kivunlievityksenä.

Niska-hartiakipua/FlirOne kuva
3 min fototerapian jälkeen

Kyseinen LifeWavin nanoteknologia on yksi monista nanoteknologian menetelmistä, jolla on mullistava ja vallankumouksellinen merkitys hyvinvointimme ja terveytemme tukemisessa.
Sairaanhoitopalvelu-Leena käyttää nanoteklogian fotoreapiahoitoja ja jakaa mielellään tietoa asiasta. Kärsitkö kivusta, unettomuudesta, voimattomuudesta, stressistä tai heikosta vastustuskyvystä?  On olemassa mahdollisuus vaikuttaa elämän laatuun myös lääkkeettömästi. Jos kertoisin sinulle miten, niin  haluaisitko kuulla?

(Copyright Leena Vallin)

No comments:

Post a Comment