Friday, 18 December 2015

Kelan korvaus lymfaterapian osalta muuttuu 1.1.2016

Jippii, vuosien työ on tuottanut tulosta: Kela on tarkentanut ohjetta lymfaterapian korvaamisesta sairausvakuutuksesta. Uusi Kela korvaus ohje astuu voimaan 1.1.2016. Vuoden alusta lähtien lymfaterapia voidaan korvata sekä julkisen (eli terveyskeskus- tai sairaalalääkärin) että yksityisen terveydenhuollon (yksityislääkärit) lääkärin antaman lähetteen perusteella. Muilta osin korvaamisen edellytykset eivät muutu. Lymfaterapia korvataan fysioterapeutin tai sairaanhoitajan antamana silloin, kun potilaalla on lymfaödeema, joka on aiheutunut lymfajärjestelmän vaurioitumisesta. Korvaustaksat valitettavasti pienenevät vuoden alusta hieman, mutta ovat samat lymfaterapeutin pohjakoulutuksesta riippumatta.

Toinen muutos vuoden alusta tulee olemaan Sairaanhoitopalvelu-Leenan uudet toimitilat 1.2.2016 lähtien. Vuokrasopimus nykyisestä toimitilasta päättyy ja uudet tilat ovat löytyneet osoitteesta Mannerheiminkatu 16 3 krs. 06100 Porvoo. Talossa on hissi ja takapihalta esteetön sisäänpääsy esim invataksille. Kolmannessa kerroksessa vain taivas on toiminnan rajana! Tästä lisää myöhemmin.

Joulu kolkuttaa ovella ja ensiviikolla rauhoitumme Joulun odotukseen ja viettoon. Blogi kirjoitteluun tulee tauko ja palaan uusin voimin tekstien pariin vuoden vaihteen jälkeen. Toivotan kaikille kanssakulkijoille Oikein Rauhaisaa Joulua ja Onnellista sekä kivutonta Uutta Vuotta 2016! Antakaa ystävälle paras lahja eli aikaa ja läsnäoloa! :)

www.visitporvoo.fi

No comments:

Post a Comment