Monday, 27 June 2016

Lomamatkan terveysuhat

Juhannus on vietetty perheen ja ystävien kesken. Eilen perhe, lapset ja vanhempani, olivat koolla viettämässä syntymäpäivääni. Olen todella kiitollinen kaikista onnitteluista ja viesteistä, joita olen saanut sosiaalisen median ja tekstiviestien kautta. KIITOS kaikille! Tuntuu todella hyvältä, kun tietää, että on paljon ystäviä.

Tänään ajelin Raaseporiin viemään vanhempani kotiinsa. Matkan kesto oli pari tuntia / suunta. Matkustaessa jalat turpoavat ja selkä jäykistyy. Istuminen ja matkustaminen on monelle tuttua näin kesällä, kun lomamatkat ovat käsillä. Studio 55-ohjelma esitteli juhannuksen kynnyksellä hyvän ja ajankohtaisen jakson, jossa käsiteltiin tukisukkien/ hoitosukkien tarvetta pitkillä lomamatkoilla ja selän terveyttä ja kipujen hallintaa pitkään istuttaessa.
http://www.suomenlymfahoito.net/

Viime viikolla kirjoitin blogiin ajatuksia lääkinnällisistä hoitosukista. Nyt oma lymfaterapia opettajani, fysioterapeutti Tom Väisänen oli perjantaina Studio 55:n  haastateltavana. Tom perustelee hyvin, miksi tukisukkia on hyvä käyttää pitkillä matkoilla ja varsinkin lennoilla.
Ohjelman nauhoitteen voi katsoa täältä.

No comments:

Post a Comment