Sunday, 31 July 2016

Tehokas kivun hoito voi olla helppoa

Viime viikolla testailin otsikon voimaa mielenkiinnon herättäjänä. Otsikko "Syöpähoito on mullistumassa"-kirjoitus sai viikossa 125 näyttöä, mikä on hyvä saavutus tällaiselta pöytälaatikkokirjoittajalta. Kipusairaanhoitajalta odotetaan uutta, mullistavaa tietoa. Tämä näkyy 1.5. myofaskiaalisesta kivusta kirjoittamastani blogista, joka on saanut 538 näyttöä. Kuitenkin selvästi valikoimme lukemaamme ja ennen kaikkea valikoimme, mitä tietoa haluamme itse käyttää ja hyödyntää! Se on hyvä juttu, mutta ovatko valintamme aina meidän omia, vai vaikuttavatko niihin omat ja muiden mielipiteet, asenteet ja uskomukset? Tähän vastaus on kyllä!

Kun kolme vuotta sitten koin "ihme" kivunlievityksen lääkkeettömällä hoitomenetelmällä, en tahtonut uskoa enkä hyväksyä asiaa. Kamppailin kauan moraalin ja epäuskon partaalla, ennen kuin uskalsin tulla "ulos kaapista". Sain paheksuntaa ja epäuskoa osakseni. Ammatillisuuttanikin joku epäili. Opiskelu ja itsetutkiskelu sekä lukuisat positiiviset hoitokokemukset ja -vasteet ovat muokanneet ajatusmaailmaani. Nyt uskallan olla rehellinen ja eettinen. Teen sen, mikä kuuluukin asiantuntijan tehtäväksi, jaan asiantuntemustani ja tietoa sekä kokemusta muiden parhaaksi. Tiedon pihtaaminen, jos jokin, on todella epäeettistä!

Tiedän, että hoitokulttuurimme on tehnyt hallaa monille kroonisille kipupotilaille. Heistä on tullut lääketieteen ja farmakologian "pelinappuloita" sekä terveyspalveluiden suurkuluttajia. Kipupotilaat ovat joutuneet "ulkoistamaan" oman hoitonsa ammattilaisten käsiin, kun ei ole ollut riittävästi tarjolla tietoa ja tehokkaita itsehoitomenetelmiä. (HUOM! Olen itsekin kipupotilas ja koen näin!) Onneksi on asiaan havahduttu ja uusi kivun Käypähoitosuositus korostaa kokonaisvaltaisempaa kivun hoitoa ja suosittelee lääkkeettömiä kivunhoitomenetelmiä.
Lääkäri ,tutkija Pierre Volkmann

Oma etämentorini MD Karen Kan on omalla esikuvallaan rohkaissut minua. Niinpä haluan kertoa, että on TODELLA olemassa lääkkeetön, kliinisesti tutkittu, patentoitu ja turvallinen itsehoitomenetelmä kivun hoitoon. Käytän tuotteita itse ja olen niihin todella tyytyväinen! Jos osaat laittaa sormeesi laastarin, osaat käyttää tätä itsehoitomentelmää! Koko kehon kipuun löytyy hyvin helppo laastarointi ohje Karenin videolta. Jokaisella meillä on tieysti lupa ja valta valita, mitä hoitoa kokeilemme. Kaikki hoito maksaa, mutta lääkkeetön hoito on täysin ilman haittavaikutuksia! Sinun ja minun valittavaksi jää, ostanko kipuuni apteekista särkylääkettä, jonka paketissa on pitkä lista haittavaikutuksista vai kokeilenko lääkkeetöntä (EU:ssa sairaala käyttöön hyväksyttyä) hoitomenetelmää, jossa ei ole haittavaikutusluetteloa, koska niitä ei ole! Kyseisen valmisteen huimasta tehosta löytyy kliininen kaksoissokkotukimus, jonka on tehnyt ranskalainen lääkäri ja tutkija Pierre Volkmann. Lisäinfoa voi pyytää verkkosivujeni kautta.

No comments:

Post a Comment