Sunday, 10 July 2016

Uusi mahdollisuus

Biomolekyylinen käyttökelpoinen laite - tällä nimellä on patentoitu LifeWavin tutkittu terveysteklogian laite, pieni "laastari", 27.5.2014 patenttirekisterinumerolla US008734316B2. Tämä lääkinnällinen laite säätelee termodynaamista energian virtausta kehossa, tuottaen suotuisia vaikutuksia mm. lihasvoimaan ja kivun lievitykseen. Näin sanotaan patenttitodistuksessa, joka on luettavissa lifewave.com-sivulta.

Tuoteen toiminta perustuu nobelpalkittuun fototerapiaan, josta kirjoitin aiemmin blogissani. Tutustuin tuotteeseen vuonna 2013, jolloin olin työn uuvuttamana sairastunut krooniseen iskiastyyppiseen hermosärkyyn, jota oli hoitokokeiluista huolimatta kestänyt noin viisi kuukautta. Hämmästykseni oli sanoin kuvaamaton, kun pienillä "laastareilla" krooninen, sietämätön kipuni loppui kuin leikaten!
I love LifeWave <3
Nykyään olen kiitollinen LifeWave tuotteiden käyttäjä ja sainpahan itselleni myös uuden työn, jonka avulla toteutan omaa unelmaani. Toimin nykyään myös verkostomarkkinointi ammattilaisena.

Kipusairaanhoitajana kohtaan päivittäin ihmisiä, joita voin auttaa auttamaan itseään. Jaan mielelläni tuotetietoa patentoidusta ja kliinisesti tutkitusta lääkkeettömästä itsehoitomenetelmästä. LifeWave tuotteet on tarkoitettu jokaiselle meistä tukemaan kehomme hyvinvointia. Tuotteet tukevat kehon omia korjaamisprosesseja. Tuotteet tilataan nettikaupasta ja ohjeistus löytyy esim. kotisivuiltani.

En siis myy tuotteita vaan toimin mentorina ja liiketoiminnan rakentajana. Jos sinulla on haaveita ja unelmia, joita haluat saavuttaa, niin verkostomarkkinointi voi mahdollistaa nämä. Verkostomarkkinoinnista on paljon vääristynyttä tietoa ja tietämättömyys muokkaa negatiivisia asenteita. Tietoa on olemassa ja jaan sitä mielelläni. Pikainfo asiasta löytyy tästä. Elämämme on rajallinen ja jokainen tavoittelee asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Jos kertoisin sinulle, että on olemassa keino, jolla voit saada lisää vapaa-aikaa tehdäksesi sinulle mukavia asioita sekä saada lisää tuloja niiden toteuttamiseen ilman, että sinun täytyy myydä mitään, niin haluaisitko kuulla?
Jos vastasit kyllä, niin ole yhteydessä vaikka verkkosivujeni kautta.

Sinun aikasi ja sinun valintasi on tärkeitä! Minä olen valintani tehnyt ja olen matkalla kohti unelmaani!

No comments:

Post a Comment