Sunday, 25 September 2016

WinFit Body Shaping Systeemi käynnistyi

Viime viikon blogissani hehkutin aloittavani uuden kehonmuokkaus- ja painonhallinta konseptin, jonka LifeWave lanseerasi viikko sitten Kööpenhaminassa. Koko viikon odotin innoissani, että saisin tilaamani WinFit Body Shaping System- paketin. Odotus palkittiin perjantaina! Nyt on käynnissä vol 2 päivä!

WinFit ei ole dieetti. WinFit ei ole dieettipilleri. WinFit ei ole kaloreiden laskemista. WinFit ei ole rajua liikuntaa. WinFit -konseptin avulla kulutat enemmän kaloreita kasvun ja korjauksen kautta, kuin ruokavaliolla tai rankalla harjoittelulla. Ja mikä parasta, saavuttamasi kehon muutokset ovat pysyviä. WinFit sopii kaikille! Jos olet normaalipainoinen ja haluat saada lihaksia, niin silloin WinFit on oikea valita sinulle. Jos olet ylipainoinen, niin silloin WinFit sopii erinomaisesti sinulle! Jos sinulla on jokin aineenvaihdunta sairaus, kannattaa ennen aloitusta keskustella hoitavan tahon kanssa asiasta. Itse en näe esteitä, miksei kyseistä konseptia voisi kuka tahansa toteuttaa. Kysehän on terveellisistä elintavoista, ravinteikkaan ruoan nauttimisesta ja 10 min x 2 viikossa liikkumisesta sekä lääkkeettömistä fototerapialaastareista, jotka aktivoivat kehon aineenvaihduntaa optimaalliselle tasolle.

Aloitan aamuni juomalla 500 ml vettä. Tämä aktivoi aineenvaihduntaani. Aamulla liimaan lääkkeettömän WinFit fotoerapialaastarin kehooni ohjekirjan mukaan. Tuote aktivoi kehossani rasvan polttoa. Pari kertaa viikossa teen lyhyen noin 10 min kestävän jumpan, joko kuminauhoilla tai ilman. Tänä aamuna tein valinnaisesti 20 min sauvakävelylenkin ihanassa syysilmassa. Ruokailurytminä pyrin pitämään 8 tunnin ns ruokaikkunaa eli ajoitan ateriat 8 tunnin kehykseen. Saan syödä terveellistä ja hyvää ruokaa vapaasti, ilman kalorien laskemista! Illalla, n tunti ennen nukkumaan menoa, nautin 500 ml ThetaOne + ThetaActivate juomaa, joka koostuu mm. coloctrumista eli ternimaidosta, joka on luonnon omaa supefroodia ja arginiinia. Yöksi otan WinFit laastarin pois ja laitan tilalle Carosin laastarin tukemaan lihasten kasvua. Helppoa kuin heinänteko!

Odotan tuloksia muutaman viikon jälkeen. Seuraan painoa, kehon koostumusta ja painoindeksiä sekä erilaisia mittoja, joita olen ottanut vartalostani ja kuvia. Ensimmäisen vuorokauden aikana paino on laskenut 800 grammaa, olo on energinen, positiivinen, innokas ja hyvä!

Jos haluat aloittaa tervellisemmän elämän ja ehkäistä esim diabetesta, sydä- ja verisuonitauteja sekä syöpää, jotka kaikki ovat mahdollisia, kun kehossa on liian paljon rasvaa, niin ole yhteydessä. Yhteydenottolomake löytyy kotisivuiltani. Autan mielelläni sinua hankkimaan oman WinFit Boy Shaping systeemin ja jo kuukaudessa saat näkyviä ja tuntuvia muutoksia. Terveyteen satsaaminen kannattaa aina! Lisäinfoa löytyy sivulta: http://lifewave.com/usa-en/winfit.asp.

No comments:

Post a Comment