Sunday, 2 October 2016

WinFit toimii - myisinkö yritykseni?

Lokakuu alkoi eilen ja yleensä syksy saa minussa aikaan haikeutta ja lievää syysmasennusta, mutta ei nyt! Olen elämäni kunnossa, kiitos WinFitin! Oloni on todella energinen ja olen aikaansaava. Tuntuu kuin olisin heränyt jonkinlaisesta horroksesta. Kehoni kuntoutuminen ja pitkään kestänyt aineenvaihdunnan häiriötila on alkanut korjautua. Myös puolisoni ja ystäväni ovat huomanneet muutokseni.

Aloitin WinFit Body Shaping Systemin käytön viikko sitten. Kirjoitin siitä edellisessä blogikirjoituksessani. Nyt viikon jälkeen minä, vaihdevuosi-ikäinen, omenavartaloinen, liikuntaa vähän harrastava rouvasihminen, olen nauttinut elämästäni enemmän kuin pitkään aikaan. Saan syödä hyvää ruokaa haluamani määrän ja liikun n 10 min kahdesti viikossa, en käytä laidutuspillereitä enkä muitakaan kemikaaleja. Oloni on virkeä ja energinen! Mikä parasta: painoni on pudonnut 4 kg, vyötäröltä hävinnyt 4 cm, vatsalta 3,5 cm, rintojen alta 2 cm ja reidet kaventuneet 3 cm. Olo on todella hyvä! Aion jatkaa edelleen tätä "koettani" ja sen edetessä raportoin tarkemmin muutoksia, joita tulee tapahtumaan kehonkoostumuksessa eli rasva- ja lihasmassan prosenttiosuuksissa.
WinFit setti


Nyt, kun olen tästä konseptista ja mahdollisuudesta niin kovin täpinöissäni, ovat tulevaisuuden suunnitelmani alkaneet muuttua. Sairaanhoitajayrittäjien koulutuspäivänä, perjantaina, heräsi luennon aikana ajatus siitä, että voisin harkita tulevaisuudessa yritykseni myymistä. Nyt siis laitan ihan TODELLA hakuun henkilön, joka haluaisi ja voisi jatkaa työtäni. Yritykselläni on hyvä maine ja hyvä asiakaspohja. Toivon, että kyseessä on sairaanhoitaja, jonka sydän palaa kivunhoidolle ja hänellä on lymfaterapeutin tutkinto. Näillä mietteillä ja mahtavalla energialla uuteen viikkoon.

No comments:

Post a Comment