Sunday, 1 October 2017

IceWave- työkalupakkini lääkkeetön ihme!

Olen useaan otteeseen blogissa kirjoittanut lääkkeettömistä kivunhoidon menetelmistä ja maininnut samalla mm. LifeWave yrityksen kehittämän IceWave- lääkkeettömän kipulaastarin. Nyt minulla on palava halu jälleen kerran kertoa kuinka mahtavasta itsehoitotuotteesta on kyse!

Kulunut viikko on ollut melko kiivas työtahdiltaan ja samalla ihana syyssää on houkutellut ulos kävelemään koira kanssa. Siispä vanha vaivani, iskias kipu, on yrittänyt taas nostaa päätään. Alkuviikosta kärvistelin yhden yön sekä selkä- että mahakivussa. Olin edellisenä päivänä ollut Meilahdessa Lipidipoliklinikalla ja syönyt hieman huonosti, mistä aiheutui ruoansulatusvaivoja ja vatsakramppeja. Kävely ja etukumara hoitotyö puolestaan kuormittavat lanneselkää ja vanha vaiva ärtyi kipuilemaan. Voi jumperi, mikä yö! Heräsin klo 04 ja päätin, että nyt riittää ja lätkäisin LifeWavin lääkkeettömät IceWave laastarit lannerangan molemmille puolille (ruskea laastari  vasemmalle ja valkoinen laastari oikealle). Aamulla pystyin liikkumaan paremmin ja kipu oli  väistymässä. On se Luojan lykky, että minulla on tämä tuote työkalupakissani!

www.lifewave.com

Muistan, kun vuonna 2013 ensimmäisen kerran törmäsin LifeWaviin ja juurikin heidän kipulaastariinsa, kuinka skeptinen ja tietämätön sekä varovainen olinkaan. Pelkäsin, mitä muut sanovat! Voiko tällaista olla? Onko tämä tiedettä vai humpuukia? Onneksi tieto ei lisää tuskaa vaan päinvastoin!

Tänä päivänä LifeWave on yksi USA:n nopeimmin kasvavista yksityisistä yrityksistä ja DSA:n (Direct Selling Association) jäsen. Yritys on valinnut jakelutavakseen verkostomarkkinoinnin, jota kutsutaan 21. vuosisadan jakelumalliksi. Asiakas tilaa tuotteet suoraan valmistajalta, joka toimittaa tuotteet suoraan asiakkaalle kotiin ilman välikäsiä ja ilman lisämaksuja. Yrityksen missiona on vaikuttaa ihmisten elämänlaatuun ja terveyteen positiivisesti luonnollisella tavalla. "Live long, live well!"

Oman henkilökohtaisen positiivisen kokemuksen ja työssäni saatujen hyvien tulosten myötä olen valinnut LifeWavin teknologian osaksi yritykseni työkalupakkia. Tämä lääkkeetön, fototerapiaan, perustuva hoito on tutkittua ja patentoitua teknologiaa, jota käytetään Euroopassa mm. sairaaloissa.
Olen esitellyt tuotetta muutamille suomalaisille kivunhoidon parissa työskenteleville lääkäreille ja saanut heiltä "vihreää" valoa tuotteiden käytölle.

Jos siis tiedät jonkun, joka kamppailee esim kivun tai univaikeuksien kanssa niin pyydä häntä olemaan rohkeasti yhteydessä vaikka verkkosivujeni kautta. Lähetän mielelläni linkin, josta saa lisäinfoa LifeWavista ja josta voi mm tilata tuotteita itselleen suoraan kotiin tuotuna!
Jokainen päivä voi olla hyvä päivä, kun on oikeat työkalut!

No comments:

Post a Comment